Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γιατι κυριοι μας εθίζετε στην παρανομία?



Γιατί κύριοι της κυβέρνησης μας εθίζετε στην παρανομία? Γιατί έχετε αργά έως ανύπαρκτα αντανακλαστικά και οτι κάνετε το κάνετε κάτω απο το καθεστώς του να μαζέψουμε όπως μπορούμε τα αμάζευτα? Ενα γιγαντούμενο κύμα άρνησης πληρωμής των διοδίων έχει δημιουργηθεί που εκφράζει μεταξύ αλλών και μια γενικότερη άρνηση στον τρόπο διακυβέρνησής σας και στα άδικα μέτρα που παίρνετε.

Ξέρουμε από παιδιά ότι όποιους νόμους θεσπίζει η πολιτεία είναι για το καλό του κοινωνικού συνόλου και πρέπει να τους εκτελούμε και υπακούουμε χωρίς δεύτερη σκέψη και συζήτηση. Ομως αυτό ανατρέπεται.

Οπως στην προκειμένη περίπτωση των διοδίων εξεγείρεται ο κόσμος γιατί το θεωρεί άδικο και αρνείται να το πληρώσει.
Γιατί υπάρχουν χώρες που δεν έχουν καθόλου διόδια
Γιατί υπάρχουν χώρες όπου πληρώνοντας 30-40 ευρώ περνάς ελεύθερα τα διόδια για έναν χρόνο
Γιατί εμείς στην Ελλάδα πληρώνουμε κάθε χρόνο υψηλά τέλη κυκλοφορίας (Για ποιό λόγο άραγε? Για πια κυκλοφορία?)
Γιατί εμείς, οι πατεράδες και οι παππούδες μας τους έχουμε χιλιοπληρώσει αυτούς τους δρόμους με χρήμα, και ιδρώτα.
Γιατί κάθε δέκα χιλιόμετρα ρίχνουν και απο ένα διόδιο
Γιατί δεν υπάρχουν εναλλακτικοί ποιοτικοί (ή και καθόλου) παράδρομοι
Γιατί μας κόβετε δώρα, μας μειώνετε αυθαίρετα μισθούς και συντάξεις

Μας υποβαθμίζετε οικονομικά

Απο άλλο κόμμα ήταν τα συνθήματα του Σημίτη «πρώτα ο πολίτης» το οποίο είχατε και εσείς κάμποσο καιρό και μετά το εξαφανίσατε?

Που είναι η σύγκλιση των μισθών με τον Ευρωπαίο πολίτη που επαγγελόταν το ΠΑΣΟΚ κάμποσα χρόνια πρίν και ελεγε οτι θα γίνει γυρω στο 2012 με 2013. Γελάω που το σκέφτομαι. Απελπιστικά τόσο λίγοι και κατώτεροι των περιστάσεων και χωρίς όραμα, οι πιό πολλοί και σήμερα εδώ, στο κουβέρνο.

Αντ αυτού είχαμε τα παπαγαλάκια να οργιάζουν λέγοντας ότι έχουμε την φθηνότερη βενζίνη στην Ευρώπη! Που είναι τώρα που έχουμε την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρωπαϊκή ενώση?

Δεν θέλουμε μείωση διοδίων. Θέλουμε κατάργηση διοδίων.

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ για την τρελή φορολογία στην οποία μας υποβάλλει το κράτος θέλουμε να περνάμε ελεύθερα απο όλους τους δρόμους, να έχουμε ποιοτικά σχολεία και Πανεπιστήμια όπου να μεταλαμπαδεύεται η γνώση, η κριτική σκέψη, η έρευνα, η Ιστορία και η επιστήμη και όχι να είναι πιθανά άντρα οικογενειακής καθηγητοκρατίας.

Θέλουμε περίθαλψη υγειονομική χωρίς λαμογιακή υπερσυνταγογράφιση με πιθανή ανταμοιβή την συμμετοχή σε «σεμινάρια» σε εξωτικά νησιά.

Δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο απο το να προστατέψετε τα ταμεία μας, την χώρα μας, τον ορυκτό μας πλούτο, τα σύνορά μας, την περιουσία του κράτους, τους φόρους μας απο την ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ νεοσυσταθείσα τάξη λαμογιών που λυμαίνεται τον κρατικό κορβανά, καθώς επίσης και απο εξωτερικές επιβουλές. Αν δεν μπορείτε, σύντομα θα αναδυθούν δυνάμεις καθαρές και θα σας καλύψουν όλους γιατί η φύση απεχθάνεται τα κενά.

Θέλουμε να περιορίσετε το προσωπικό της βουλής τουλάχιστον κατα 50% γιατί ένας καλός γραμματέας ενός βουλευτή καλά «μηχανοργανωμένος» και γνώστης μπορεί να κάνει δουλειά ίση με δέκα υπαλλήλους παλαιάς «τεχνολογίας», άλλωστε για αυτόν τον λόγο σας πληρώσαμε και ενάμισυ εκατομμύριο ευρώ – πέραν των άλλων – για να αγοράσετε υπολογιστές.

Αντε γιατί σιγά – σιγα αρχίζουμε να σηκωνώμαστε από τον καναπέ –γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας – και αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου!!!

Εχω κι άλλα κάλαντα να σας πώ αλλά στο επόμενο!

Πηγή;
http://endexomenos.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: