Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνης Γραικιώτης : Τα "ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ" και το ..... γουνάκι

ΤΑ  ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ … ΓΟΥΝΑΚΙ
Γράφει ο Θεοφάνης Γραικιώτης
Τα διάβαζα και στην Εγκληματολογία του Γαρδίκα. Εκεί περιγράφονται πολύ καλά.  Τα εγκλήματα του ΛΕΥΚΟΥ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟΥ όπως αποκαλούνται χαρακτηριστικά. Τα αποκαλούσε και ο Σέλευκος έμμεσα αναφερόμενος σε αυτά. Ο ΝΟΜΟΣ έλεγε ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ. ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΙΦΙΑ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.
Μιλάμε για τα εγκλήματα της άρχουσας τάξης. Για αυτούς που έχουν δύναμη, για αυτούς που δυστυχώς βρίσκονται υπεράνω του Νόμου.  Για αυτούς που τους βλέπουμε διαρκώς στο απυρόβλητο. Για αυτούς που κάποτε φορούσαν ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ, χαρακτηριστικό της τότε άρχουσας τάξης. Για τους σημερινούς αρχοντάδες που δεν φορούν μεν λευκά περιλαίμια άλλα διαθέτουν άμεσα ή έμμεσα ισχύ και τίθενται υπεράνω του Νομού. Μιλάμε για αυτούς που δυστυχώς έχουν θέσει στην υπηρεσία τους την Ελληνική Δικαιοσύνη και την εκμεταλλεύονται και την εμπαίζουν. Για αυτούς που κοροϊδεύουν όλους εμάς τους υπόλοιπους ,τα υποζύγια, που πληρώνουμε φόρους, που υπηρετήσαμε δυόμιση και άλλοι και τρία χρόνια στο στρατό, που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας δημιούργησε η άρχουσα τάξη με όση αξιοπρέπεια μπορούμε πιστοί στις αρχές που υπηρετούμε σαν δικηγόροι.
Λευκά περιλαίμια οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι δυνατοί του χρήματος, οι  πολιτικοί με  όλο τους το σόι. Και αυτοί βρίσκονται από τη μια μεριά και από την άλλη μια Δικαιοσύνη που καλείται να πράξει το καθήκον της βλέποντας όχι μόνο τις ανομίες τους αλλά και την κατάφορη παραβίαση του συντάγματος και των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών.  Και εμείς όλοι νομομαθείς και μη, μάρτυρες αυτής της σύγκρουσης περιμένουμε να δούμε αν ο Γαρδίκας και ο Σέλευκος έχουν δίκιο. Τα μεγάλα ζωύφια με τα ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ θα σπάσουν τελικά τον ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ η αυτή θα επιτελέσει όπως πρέπει το έργο της καθώς ο καιρός περνάει και αδικήματα παραγράφονται ;;;;   ΙΔΩΜΕΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: