Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΖΥΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ : ΚΑΛΗ ‘Η ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ

Λάβαμε το παρακάτω e-mail από μια ευρισκόμενη σε απόγνωση αναγνώστριά μας και το παραδώσαμε στις τεχνικές υπηρεσίες για απάντηση.

Αγαπητοί φίλοι της Τεχνικής Υποστήριξης,
Πέρυσι τέτοιο καιρό προχώρησα σε αναβάθμιση του ΓΚΟΜΕΝΟΣ 5.0 σε ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 και διαπίστωσα μια αρκετά εμφανή καθυστέρηση στην ταχύτητα ανταπόκρισης του λειτουργικού συστήματος. Η μεγαλύτερη καθυστέρηση του συστήματος παρατηρήθηκε στις εφαρμογές που έχουν σχέση με λουλούδια και κοσμήματα και οι οποίες λειτουργούσαν άψογα κάτω από το πρόγραμμα ΓΚΟΜΕΝΟΣ 5.0 σε αντίθεση με το ότι συμβαίνει σήμερα με το πρόγραμμα ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0.

Συγκεκριμένα με την εγκατάσταση του προγράμματος ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 αυτόματα απεγκαταστάθηκαν πολύ χρήσιμα προγράμματα όπως, ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ 9.5, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ 6.5 και εγκαταστάθηκαν ανεπιθύμητα προγράμματα όπως ΝΒΑ 5.0, UEFA 3.0, GOLF CLUBS 4.1. Το πρόγραμμα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 8.0 σταμάτησε να δουλεύει και το πρόγραμμα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ_ΣΠΙΤΙΟΥ 2.6 προκαλεί κατάρρευση του λειτουργικού (crash) και κλείσιμο του υπολογιστή. Προσπάθησα να τρέξω το πρόγραμμα ΚΑΚΟΚΕΦΟΣ 5.3 για να διορθώσει τα προβλήματα αλλά υπήρξε μάταιος κόπος.
Τι μπορώ να κάνω?

Υπογραφή
Μαύρη Απογοήτευση
***
Αγαπητή Μαύρη απογοήτευση ,

Καταρχάς θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι το πακέτο ΓΚΟΜΕΝΟΣ 5.0 είναι μια σουίτα με προγράμματα ψυχαγωγίας ενώ το ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 είναι ένα λειτουργικό σύστημα.
Παρακαλώ τρέξτε την εντολή: νομιζα_οτι_με_αγαπούσες.html και προσπάθηστε να κατεβάσετε το ΔΑΚΡΥΑ 6.2. Παράλληλα μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε και το ΕΝΟΧΕΣ 3.0 (κατά προτίμηση την αναβαθμισμένη έκδοση).
Εάν η εφαρμογή δουλέψει, όπως είναι σχεδιασμένη, τότε το ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 θα πρέπει αυτόματα να εγκαταστήσει τις εφαρμογές ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ 2.0 και ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 3.5. Αλλά θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι κατάχρηση των εφαρμογών αυτών μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στο ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 οπότε θα λειτουργεί στοιχειωδώς (default) κάνοντας χρήση των προγραμμάτων ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ_ΣΙΩΠΗ 2.5, ΞΕΠΟΡΤΙΣΜΑ 7.0, ΜΕΘΥΣΙ 6.1. Σημειωτέον ότι το ΜΕΘΥΣΙ 6.1 είναι μια κακιά εφαρμογή που θα κατεβάσει το ΕΝΤΟΝΟ_ΡΟΧΑΛΗΤΟ σε αναβαθμισμένη δοκιμαστική έκδοση.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΘΕΡΑ 1.0. (Η εφαρμογή αυτή τρέχει κρυφά ένα ιό που θα πάρει τελικά τον έλεγχο όλων των πόρων του συστήματος). Επίσης μην επιχειρήσετε να επανεγκαταστήσετε το ΓΚΟΜΕΝΟΣ 5.0 γιατί αυτή είναι μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0.

Συμπερασματικά σας γνωρίζουμε ότι το ΣΥΖΥΓΟΣ 1.0 είναι ένα σπουδαίο λειτουργικό σύστημα αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες μνήμης και δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στις νέες εφαρμογές με την επιθυμητή ταχύτητα. Μπορούμε όμως να σας συστήσουμε την αγορά επιταχυντικών εφαρμογών που θα βελτιώσουν την μνήμη και την αποδοτικότητα του συστήματος. Συνιστούμε λοιπόν τις εφαρμογές ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ 3.0 και ΚΑΥΤΑ_ΕΣΩΡΟΥΧΑ 7.7 (την αναβαθμισμένη έκδοση).

Καλή Τύχη
Τεχνική υποστήριξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: