Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ( HOAX E-MAIL ) Ή RE: FW: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ...


ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ HOAX ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ E-MAIL ΜΕ ΤΙΤΛΟ : 
FW: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ

Αν λάβατε ή αν λάβετε το παρακάτω e-mail θα πρέπει να το αγνοήσετε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμιά μικρή Μαρία Παπαδάκη με το πρόβλημα που αναφέρεται παρακάτω όπως και κανένα ζευγάρι με το όνομα αυτό που να ζει στα Λιόσια.

Όσον αφορά το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», όπως μας ενημέρωσε η κα. Χρύσα Αργυρού, Κοινωνιολόγος, το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δεν έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο e-mail και μας καλεί να το αγνοήσουμε. Παραθέτουμε ακολούθως το e-mail που λάβαμε

« Αγαπητέ κύριε Γραικιώτη,

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίσατε το μήνυμα που μας προωθήσατε. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας μας να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους μηνύματα με την απαραίτητη κρίση και υπευθυνότητα, καθώς αποτελεί έγκλημα τόσο σοβαρά ζητήματα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδοσκοπίας από κάποιους και να μειώνουν την σοβαρότητα που έχουν τα πραγματικά τέτοια περιστατικά.

Διαψεύδουμε λοιπόν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη του Οργανισμού μας στο παρακάτω -υποτιθέμενο- ιατρικό πρόβλημα. Το Χαμόγελο του Παιδιού, πράγματι, στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά, χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (όπως μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα και στην ιστοσελίδα μας), αλλά ποτέ με τρόπο που να θίγει την αξιοπρέπεια του παιδιού και της οικογένειας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Ο σεβασμός προς την οικογένεια και το παιδί, αποτελούν έναν από τους βασικούς γνώμονες που ακολουθούμε σε κάθε δράση μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με τον Οργανισμό και τη δράση μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.


Με εκτίμηση,

Για "το Χαμόγελο του Παιδιού"
Χρύσα Αργυρού
Κοινωνιολόγος
210 3306140 »

To HOAX E-MAIL που λάβαμε έχει ως ακολούθως:
«ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ε ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΟΥΜΕ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΤΟ e-mail.

ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. »

ΕΙΝΑΙ γεγονός ότι τέτοια e- mail μειώνουν την σοβαρότητα που έχουν παρόμοια πραγματικά περιστατικά που έχουν ανάγκη την αμέριστη συμπαράστασή μας. Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας για το πως θα αναγνωρίζετε και θα αποφεύγετε να πέφτετε θύματα κακοβούλων hoax -emails.

4 σχόλια:

vagkoun είπε...

ΚΩΣΤΑ
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΗ1!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG
ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΝΕΝΗΣ
ΛΗΜΝΟΣ

Aνεμος είπε...

το έλαβα και εγώ θα το αναρτήσω

YanHasan είπε...

Βρήκα την ανάρτηση αναζητώντας στοιχεία για το συγκεκριμένο mail.
Μπράβο για την δουλειά, με βγάλατε και από τον κόπο της αναζήτησης!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική έρευνα που πραγματικά φανερώνει τα όσα πρέπει ο κόσμος να ξέρει έγκυρα και με σαφήνεια.