Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πανηγυρίζει το ΔΝΤ για τη νίκη Παπανδρέου



Οι Ελληνες κατάλαβαν ότι γίνεται για το καλό τους και ψήφισαν υπέρ του ΠΑΣΟΚ δήλωσε χωρίς ντροπή ο σοσιαλιστής Στρος Καν. Ξέχασε ότι η συντρπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε την ελληνική παρέα του.

Η εξοργιστική δήλωση του Στρος Καν
Η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξητου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) έγινε κατανοητό από τους πολίτες, δήλωσε σήμερα ο γενικόςδιευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter...
«Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων»,εξήγησε ο Ντομινίκ Στρος-Καν. «Όταν τα έλεγα αυτά, μού έλεγαν, 'ναι... αλλά το ΔΝΤ είναι φιλελεύθερο... Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές στην Ελλάδα και ότι η αριστερά στην εξουσία νίκησε», είπε. «Η κυβέρνηση της Ελλάδας με το πρόγραμμα του ΔΝΤ έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και η κοινή γνώμη υποστήριξε την κυβέρνηση», πρόσθεσε. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση», είπε.
Πηγή:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/11/blog-post_7705.html?utm_source=BP_recent

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ :


ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: