Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Το Facebook αποκτά Twitter χαρακτηριστικά!


Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης ενεργοποίησε ένα νέο χαρακτηριστικό παρακολούθησης Facebook- … χρηστών.

Το Facebook άρχισε ήδη να ενεργοποιεί στα προφίλ των χρηστών το νέο χαρακτηριστικό Subscriptions (Εγγραφές) με απώτερο σκοπό να πάρει χρήστες από το Twitter.

Με το νέο χαρακτηριστικό αυτό, κάθε χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί τις δημοσιεύσεις χρηστών με τους οποίους δεν είναι Facebook-φίλος.

Όπως πάντα όμως, κάθε χρήστης θα έχει  στις ρυθμίσεις του τις επιλογές απορρήτου, έτσι ώστε να μην μπορεί να δει ο καθένας αυτά που ανεβάζει καθώς επίσης και τι θα βλέπει από τα άτομα που ακολουθεί…

Έτσι λοιπόν για να μπορεί ένας χρήστης να κάνει Subscribe σε κάποιον άλλο, θα πρέπει πρώτα να του έχει δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Το νέο Subscription button, βρίσκεται στην αριστερή μπάρα στο προφίλ του χρήστη και από εκεί μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή που θα επιτρέπει τα public posts που κάνει να τα βλέπει και κάποιος τρίτος.
Τέλος το νέο χαρακτηριστικό του Facebook ενεργοποιείται όπως και όλα τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς site, σε όλους τους χρήστες σταδιακά.

Tο Facebook μπορεί να πιστεύει οτι με αυτό χαρακτηριστικό θα πάρει κόσμο από το Twitter όμως είναι πολύ δύσκολο αφού το Twitter έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που πολύ δύσκολα θα το εγκατέλειπε…

Πηγή:
http://techit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: