Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!





«…και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου.
Που πρώτα θα κρατήσει τις αχτίδες του, σημάδι ότι καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση…»
Ελύτης


Φίλοι,

 Μετά την χθεσινή ψηφοφορία αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε να κάνουμε με ανάλγητους που δεν σκέπτονται τίποτε άλλο παρά μόνο την βουλευτική τους αποζημίωση. Όμως υπάρχει λύση. Να σηκωθούμε όλοι από τον καναπέ και κάθε απόγευμα τουλάχιστον στην ΑΘΗΝΑ να συγκεντρωνόμαστε ΕΙΡΗΝΙΚΑ  στις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης,  αφού οι αποστάσεις είναι μεγάλες και είναι δύσκολο να κατέβουμε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ λόγω των απεργιών στις συγκοινωνίες. Το φαντάζεστε αν γίνουμε πολλοί και αποφασίσουμε όλοι από τις πλατείες να κατέβουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ μέσα από τις κεντρικές αρτηρίες της ΑΘΗΝΑΣ  τι πρόκειται να γίνει; Και αν όλοι από τα χωριά τους κινηθούν προς τις πρωτεύουσες των νομών; Τότε θα δικαιωθεί ο ποιητής που έγραψε "ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ" και να δούμε τότε που θα κρυφτούν όλοι οι ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΔΕΣ…

Φίλοι.
Βάλτε το παραπάνω κείμενο στο wall σας στο facebook, στείλτε το με ηλεκτρονικό μήνυμα στους φίλους σας μήπως και ξυπνήσουμε επιτέλους και αυτούς που απλά και μόνο διαμαρτύρονται από τον καναπέ του σπιτιού τους. Δεν έχουμε να κάνουμε με μια λογική κυβέρνηση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ανάλγητο και παράλογο κράτος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΆ!!!Αν,αν λέμε επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή θα χάσουν οι Έλληνες το μισό από το εισόδημα τους και από την περιουσία τους.Έτσι δεν λένε? Καλώς. Αν μείνουμε στο υπάρχων νόμισμα με όλα αυτά τα "αναγκαία... για το σύστημα μέτρα" ...ΠΌΣΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝΕ ???

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ