Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΙΟΝ ΜΙΝΤΣΗ : ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ … ΑΛΛΕΣ!




ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ

ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ … ΑΛΛΕΣ! 

της ΜΑΡΙΟΝ ΜΙΝΤΣΗ
Και ύστερα σου λένε, γιατί είσαι δηκτική. ‘’Γιατί τα λες έξω απ΄ τα δόντια’’ και μας πικραίνεις, παραπονιούνται.
Μα στάσου βρε φίλε, αν εσύ δεν ντρέπεσαι για την απεχθή σου πράξη, θα ντραπώ εγώ που την σκιαγραφώ με το όνομά της;
Τι γιατί; Γιατί ακόμα να μου κατεβεί το αίμα απ΄ το κεφάλι, έτσι καθώς έβλεπα το καλό μου φιλαράκι, με σφιγμένες τις γροθιές να απειλεί:
-Στα χέρια μου μόνο να μην πέσει αυτό το κτήνος που έχει δεσμό η κόρη μου, γιατί θα κάνω φόνο. Αυτό το κοριτσάκι που το μεγάλωσα και σαν πατέρας και σαν μάνα, ακούς εκεί, και να το αφήσει έγκυο και να εξαφανιστεί! Θα τρελαθώ, ούρλιαξε, καθώς έβαζε με απόγνωση τα χέρια του στο πρόσωπό του.
Συγχωρεμένη η αμαρτία μου παιδιά, για όσα του είπα στη συνέχεια, αλλά στο θέμα των αμβλώσεων, είχα προηγούμενα μαζί του.
-Ε και λοιπόν; Πρωτάρης είσαι Γιώργο μου; Εσύ τις εκτρώσεις των φιλενάδων σου τις είχες αναγάγει σε ‘’Ιατρική ρουτίνα.’’ Προχθές δεν έλεγες στην δικιά σου, ότι η διακοπή της κύησης, είναι παιχνιδάκι; Και όταν εκείνη με σπαραγμό σου υπενθύμισε, ότι ήταν η πέμπτη στη σειρά, ατάραχος και χαμογελαστός, για θυμήσου τί της είπες;
-Και τι είναι πέντε; Η πρώην γυναίκα μου, είχε κάνει εννιά και πού να δεις άλλες που έχουν κάνει δέκα έξη…
Το τι έγινε μετά, μόνον ένας σπουδαίος σκηνοθέτης θα μπορούσε να το καταγράψει!
Σηκώθηκε έξαλλος, βγάζοντας καυχησιάρικους αφρούς από το στόμα:
-Μα τι είναι αυτά που λες; Ίσια κι όμοια θα βάλω εγώ την κόρη μου, με όλες αυτές … άντε να μην πω … εκείνες είναι άλλες.
Όχι, να το πεις αγόρι μου… ’’όλες οι γυναίκες είναι πόρνες, εκτός από την κόρη, τη σύζυγο, την αδελφή;;;;;;’’ Αυτό δε θε να πεις;
Ρίξε τώρα μια ματιά εκεί. Έχουν σηκωθεί όλες οι ηθικολόγες πέτρες κι απ΄ τα γέλια, χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο της υποκρισίας γιατί, οι δικές σου ‘’άμωμες’’ έχουν χαρεί τον έρωτα στη δική τους αγκαλιά!
-Ω, πα, ηρέμησε φίλε μου, γιατί τα έχω πάρει τώρα στον εγκέφαλο που βρίσκεται κάτω απ΄ το ξανθό κρανίο.
Άκου εκείνες ήταν ‘’άλλες’’… δηλαδή; Αυτές δεν ήταν κόρες κάποιου γονιού, ή μήπως δεν είχανε καρδιά που αγάπησαν εσένα;
Και η κόρη σου λοιπόν, ‘’άλλη’’ ήταν για το δικό της το αγόρι. Κι αφού εσύ δεν έμαθες να σέβεσαι τις ‘’άλλες’’ γιατί κι αυτός να σεβαστεί την δική σου θυγατέρα; Κόρη του ήταν; Όχι βέβαια! Για κείνον , κατά την προσφιλή σου έκφραση, ήταν η ‘’γκόμενα’’ η ‘’άλλη’’ κι από εδώ πάνε κι ‘’άλλες’’ κι ακόμα παραπέρα…
Λυπάμαι που σε στεναχώρησα καλέ μου φίλε, αν και δεν φταις απόλυτα εσύ.
Φταίνε κάποιες μανάδες που στην προσπάθειά τους, να σας διδάξουν την τεχνική του Αντρισμού, ξέχασαν οι έρμες να σας μυήσουν , στην ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ!!!
Κορίτσιααα!
Ευλογημένος είναι ο έρωτας και ποιός μπορεί να το αρνηθεί αυτό!
Αν όμως θέλεις να έχεις τη σφραγίδα της Σημαντικής Προσωπικότητας που ακολουθεί τον δικό της Αυτοσεβασμό ,το προφυλακτικό στην τσέπη!
Μπορεί βέβαια η ευθύνη να βαρύνει και τους δυο, τις ψυχοσωματικές όμως συνέπειες τις υφίστασαι μονάχα εσύ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται πάνω στα ψυχοφθόρα χειρουργεία.
Έλα μπράβο! Όχι μόνο ‘’κατηγορώ,’’ μεταθέτοντας στον ‘’θύτη’’ την ευθύνη!
Στην άρση της δικής σου αυτοκαταδίκης να σε δω!!
Στον Έρωτα, ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ, δεν υπάρχει. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: