Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ;;;;;

Έλαβα το παρακάτω e-mail και σας το παρουσιάζω με την παράκληση προς το ΙΚΕΑ,που είμαι και πελάτης του, για διευκρινήσεις που ευχαρίστως θα τις δημοσιεύσουμε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει αυτή η διαφορά!!!



(Με διπλό κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία τηνβλέπετε σε μεγένθυση)


"Σας επισυνάπτω:

τη σελίδα 10 του γερμανικού ηλεκτρονικού καταλόγου του ΙΚΕΑ καιτην αντίστοιχη σελίδα (14) του ελληνικού καταλόγου που είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον γερμανικό (εκτός βέβαια από τις τιμές).Οι ίδιες και μεγαλύτερες διαφορές τιμών ισχύουν σε όλες σχεδόν τις σελίδες των δύο καταλόγων ελληνικού και γερμανικού .


Γιατί άραγε ;


Μα είναι απλό .......


Οι Έλληνες σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητές τους , έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό κέρδους από τους αντίστοιχους Ευρωπαίους συναδέλφους τους , το οποίο δεν διανοούνται να μειώσουν - βοηθούντων βέβαια και τωνκαταναλωτών ,των οποίων η συνειδητότητά βρίσκεται σε νηπιακό επίπεδο .Λάβετε δε υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχουν 96 (!!!;;;) διαφορετικοί σύλλογοι καταναλωτών στην επικράτεια !!!


( Ας σημειωθεί επίσης ότι οι μισθοί υπαλλήλων και στελεχών της ΙΔΙΑΣ εταιρίας στη Γερμανία , είναι περίπου 18 % ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ από αυτούς στην Ελλάδα , άρα η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη !!!!! )"

Δεν υπάρχουν σχόλια: