Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ε, όχι και τσαμπουκά!

Αυτό που έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε όλοι είναι ότι η κυβέρνηση μας δίνει την αλήθεια σε... δόσεις.

Πάρτε, για παράδειγμα, την ιστορία με την έκτακτη εισφορά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το είπαν τη μια μέρα, την άλλη τα μάζεψαν.

Χτες, αυτά που ακούσαμε για το ασφαλιστικό από τον αρμόδιο υπουργό Αν. Λοβέρδο ήταν απίστευτα! Είναι σίγουρο ότι η χτεσινή μέρα δεν ήταν η καλύτερη για τον κ. Λοβέρδο. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο υπουργός, που κάποτε είχε κάνει σημαία τα τρία "δεν", πέρασε χτες μια μαύρη μέρα, αφού τα πήρε πίσω. Ζήτησε από όσους έσπευσαν να βγουν στη σύνταξη να γυρίσουν πίσω λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό, επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες στα μέσα ενημέρωσης κάνοντας λόγο για "ψευδολόγους" και "δημοσιολόγους".

Αν είναι δυνατόν! Εάν ο υπουργός έχει πρόβλημα διαχείρισης των όσων ανακοίνωσε για το ασφαλιστικό, ο κόσμος που θα το υποστεί τι πρέπει να κάνει; Ούτε είναι δυνατόν ο γ.γ. του υπουργείου του Ρ. Σπυρόπουλος, όταν ρωτήθηκε για τα πρωτοφανή και ιδιαιτέρως σκληρά μέτρα που αφορούν τους χαμηλοσυνταξιούχους να λέει "Τους όρους τους βάζουν οι δανειστές"!

Αν δεν μπορούν τα στελέχη της κυβέρνησης να αντιληφθούν τι εξαγγέλλουν (και κυρίως με ποιο ύφος) στον λαό, τότε εδώ έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Διότι δεν είναι ώρα για τσαμπουκά. Παραπέμπει σε ένα παλιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ που κανείς δεν θέλει να θυμάται.


Πηγή:
http://www.newspaper.gr/news/permanent/54890/

Δεν υπάρχουν σχόλια: