Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μνημόνια, λίστες και λήσταρχοι στο προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ

 
Μνημόνια, λίστες και λήσταρχοι στο προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ
 
Του ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το 4ο Ράιχ, αδηφάγο και ανεξέλεγκτο, ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ από την Ελλάδα. Έχει φροντίσει εξαρχής να επιβάλει το άτεγκτο αγγλικό δίκαιο υπέρ των τοκογλύφων δανειστών μας (πάμπολλοι από τους οποίους είναι Γερμανοί) και στηρίζει απροκάλυπτα μια εθελόδουλη κυβέρνηση απάτριδων μαριονετών.

Στη δεινότατη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και ο λαός μας, η πρώτιστη διαχωριστική γραμμή οφείλει να είναι η καταγράφουσα τους μνημονιακούς και τους αντιμνημονιακούς, με τους δεύτερους να αποτελούν σαφέστατη πλειοψηφία. Οι ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα σε εκείνους που απαρτίζουν το αντιμνημονιακό μέτωπο, φρονώ ότι πρέπει τουλάχιστον να υποβαθμιστούν προσωρινά, αφού είναι αδύνατον να γεφυρωθούν. Το απαιτεί η συγκυρία και η αδήριτη ανάγκη. Θα προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα –κι ας εκνευρίσω κι ας εξοργίσω σωρεία συμπατριωτών μου–, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ταμπού. Είναι πρώτα πρώτα κόμμα που εκπροσωπείται στην ελληνική Βουλή. Γεγονός που οφείλεται σε ασύγγνωστα σφάλματα φωστήρων του δικομματισμού. Και δεύτερον –όπερ και το σπουδαιότερο– όσοι την ψήφισαν και όσοι την υποστηρίζουν, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ναζί και φασίστες, αλλά, οι πλείστοι εξ αυτών, άνθρωποι οι οποίοι έχουν ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ από τα συνεχιζόμενα και συνεχώς αυξανόμενα αδυσώπητα μέτρα.

Προσθέτω, ανεξάρτητα από τα λεχθέντα περί Χρυσής Αυγής, που αφορούν βάναυσα και αδιέξοδα πληττόμενους ανθρώπους, υπέρ των οποίων έχει ξεσπαθώσει κάθε αντιμνημονιακό κόμμα, ότι επισημοποιείται Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.  Σύμφωνα με τον νέο (ψηφίστηκε στις 14 Ιανουαρίου 2013) προδοτικό νόμο, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της, οι δανειστές αρχιτοκογλύφοι θα έχουν τη δυνατότητα να κατασχέσουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο κατέχει το Δημόσιο, ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδος!

Ο εν λόγω νέος νόμος ανήκει στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 9,2 δισ. ευρώ και στόχος της μνημονιακής κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειές της μέχρι τη Σύνοδο του Eurogroup στις 21 Ιανουαρίου. Ας σημειωθεί ότι η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012), η οποία τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης! Στη σύμβαση αυτή περιέχονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής ανατριχιαστικά: «Το Δικαιούχο Κράτος-Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ με την παρούσα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΙΑΣ»!

Για όσους δεν κατάλαβαν, προσθέτω ότι ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματα υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές. Τουτέστιν: από φορολογικά έσοδα μέχρι και τον χρυσό της χώρας! Και όλα αυτά εν γνώσει του Σαμαρά. (Το ότι η θέλησή του ενδέχεται να ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, ουδόλως μετράει. Είναι δυστυχώς βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια στις πασίγνωστες και πανάθλιες αλλοδαπές βουλήσεις.) Θυμίζω ότι ο εγκυρότατος και διαπρεπέστατος συνταγματολόγος της χώρας μας –περί Γιώργου Κασιμάτη ο λόγος– είναι πεπεισμένος πως θα μας πάρουν και τους υποθαλάσσιους υδατάνθρακές μας.

Περνώντας τώρα στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ και στους λήσταρχους που την έχουν αξιοποιήσει ήδη προς όφελός τους ατιμώρητοι, παραθέτω περιγραφικά (και όχι βέβαια με εικόνα) το ακόλουθο αριστούργημα του Στάθη Σταυρόπουλου που δημοσιεύτηκε στο τρέχον τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα». Ο Βενιζέλος, σφίγγοντας μέχρι πνιγμού με κάθε χέρι του Σαμαρά και Κουβέλη, ρωτάει: «Είμαι αθώος Αντώνη;». «Ναι, Βαγγέλη μου…», του απαντάει ο πρώτος. «Είμαι αθώος, Φώτη;». «Ναι, Βαγγέλη μου…», του απαντάει ο δεύτερος. Και το συμπέρασμα του Βενιζέλου, γραμμένο στην τεράστια κοιλιά του, τσακίζει κόκαλα: «Ωραία! Τότε είστε ένοχοι για την αθωότητά μου…».

Το τι θα γίνει στις ψηφοδόχους όταν ψηφίσουν οι βουλευτές περί αθωότητος ή μη του Βενιζέλου, θα το απολαύσουμε μετά το αποτέλεσμα της ΜΥΣΤΙΚΗΣ ψηφοφορίας στη Βουλή.

Το μέγα ζήτημα, όμως, είναι πόσες κάλπες θα στηθούν. Τρεις ή τέσσερις; Η μνημονιακή κυβέρνηση θέλει τρεις και σκοπεύει να τις επιβάλει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Άλλες δυνάμεις της Βουλής επιμένουν για τέσσερις. Πράγμα ορθότερο, κατά τη γνώμη μου, αφού για τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες, πρέπει να μείνει στο κάδρο οπωσδήποτε ο Παπανδρέου ο τρίτος. Ο πρώτιστος δηλαδή καταστροφέας της χώρας μας και των πολιτών της. Γεγονός το οποίο κανένας στον τόπο μας δεν αμφισβητεί, πλην φυσικά των ελίτ του χρήματος και της διαπλοκής.

Και απορώ, ανίκανος να ερμηνεύσω χωρίς ευφάνταστα σενάρια, τους δισταγμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση τα όσα πρότεινα στην αρχή αυτού του άρθρου, αρνείται ότι η μεγάλη διαχωριστική γραμμή είναι μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών. Αρνείται επίσης ότι οι υφιστάμενες ιδεολογικές διαφορές πρέπει να υποβαθμιστούν προσωρινά, αφού είναι αδύνατον να γεφυρωθούν, επειδή ακριβώς το απαιτεί η συγκυρία και η αδήριτη ανάγκη; Δεν λερώνεται κανένα κόμμα υποστηρίζοντας την τακτική (και όχι τη στρατηγική) των Ανεξάρτητων Ελλήνων λόγω της υιοθέτησής της από τη Χρυσή Αυγή. Προέχει η απαλλαγή μας από τα ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. 

 http://www.paron.gr/v3/new.php?id=82041&colid=67&dt=2013-01-13%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: