Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Οι χημικοί αεροψεκασμοί στην ζωή μας....Τι συμβαίνει επιτέλους;

http://pneymatiko.files.wordpress.com/2011/02/chemtrailsfrontsmoke.jpg?w=468
 
Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι ν απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης είναι πληροφόρηση που έχει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από πρώην υπουργό που έψαξε το θέμα για να πάρει την σχετική απάντηση. Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;

Γιατί πύκωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;

Κάποιοι θα μας πουν γραφικούς, όπως κι εκείνους που δεκαετίες τώρα υποστήριζαν ότι το Αιγαίο είναι τίγκα στα πετρέλαια.

Οι “γραφικοί” σήμερα δικαιώνονται…

-Αλήθεια κυρά Μπιρμπίλη που νοιάζεσαι για το περιβάλλον, γιατί δεν ρωτάς το αγόρι με το κολάν, να σου εξηγήσει τι διάβολο συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας;

“Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα” (Άλντους Χαξλεϋ)

Όλοι όσοι ακόμα κοιτάμε ουρανό, έχουμε παρατηρήσει ότι είναι μέρες, που μοιάζει με ομίχλη να είναι καλυμμένος..

Κι οι ακόμα πιο παρατηρητικοί, θα έχουν προσέξει, ότι η ομίχλη, μοιάζει να ξεκινά από τις ουρές, που κάποια αεροπλάνα στο διάβα τους αφήνουν..

Υπάρχουν ουρές που διαλύονται σχεδόν αμέσως, κι εκείνες που μένουν για πολύ χρόνο στον ουρανό.. Κάνοντας κάτι σαν «τεχνητά σύννεφα». Κι όλα αυτά την ίδια μέρα (με τις ίδιες ατμοσφαιρικές συνθήκες)..

Εκείνοι που είναι ακόμα πιο παρατηρητικοί, κι έχουν μάθει να συνδυάζουν πράγματα και καταστάσεις, θα έχουν προσέξει, ότι οι περίεργες αυτές ουρές, αυξάνονται πριν τις μέρες προγραμματισμένων διαδηλώσεων, όπως και πριν από «κυβερνητικές» εξαγγελίες..

Είναι άραγε τυχαία όλα αυτά..;

Ας αναζητήσουμε τα κομμάτια της αλήθειας που μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέσα από μια συνδυαστική έρευνα των υπαρχόντων πηγών, της λογικής, της κρίσης και της διαίσθησης…

Πότε Αναφέρεται ότι ξεκίνησαν οι Αεροψεκασμοί..;

«Στις αρχές του 1999 ξεκίνησε μία τεράστια επιχείρηση διασποράς μεγάλων ποσοτήτων μικροσωματιδίων μετάλλων στον ουρανό με αεροπλάνα.

Παράλληλα από τα τέλη του 1998 τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project). Οκτώ χρόνια μετά, η επιχείρηση αεροψεκασμών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έχει πλέον καταφέρει να αλλάξει την εικόνα και τη σύσταση της ατμόσφαιρας μας. Οι επιπτώσεις αυτής της τεράστιας επέμβασης, μαζί με τις εφαρμογές του συστήματος HAARP, πιέζουν την κοινή λογική στα όρια της.

Όχι, δυστυχώς δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η πραγματικότητα που ζούμε έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και στην ουσία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις ακριβές χολιγουντιανές παραγωγές, αφού τα σκηνικά της εκτείνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρη την υφήλιο και στολίζονται με λευκές, φαρδιές, λωρίδες αεροζόλ στον ουρανό. Chemtrails…

Η είδηση αυτή έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όχι βέβαια από τη συνηθισμένη λεωφόρο των μεγάλων ΜΜΕ. Όχι. Για εκείνα δεν συμβαίνει τίποτε. Τίποτε δεν έχει αλλάξει και όλα είναι όπως παλιά. Κι όμως τα στοιχεία και οι μαρτυρίες εκατοντάδων χιλιάδων ανήσυχων πολιτών συσσωρεύονται στις σελίδες του παγκόσμιου διαδικτύου. Καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο κοιτούν απορημένα τον ουρανό και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Κάνουν εκκλήσεις για έρευνες και ζητούν απαντήσεις από επίσημους φορείς, αλλά οι απαντήσεις δεν έρχονται.

Μια περίεργη καμπάνια άρνησης του φαινομένου, υποβάθμισης της κατάστασης και εμπαιγμού της ανησυχίας των πολιτών έχει καθιερωθεί από όλους τους επίσημους φορείς και τις μεγάλες περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και της Greenpeace –γεγονός που πλήρωσε με απώλεια χιλιάδων υποστηρικτών της.

Κανένας πολιτικός και καμία κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Αλλά οι επιχειρήσεις με τις λευκές χημικές ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα συνεχίζουν να διενεργούνται, σε καθημερινή βάση, πάνω από τα κεφάλια μας.

Πραγματοποιούνται χωρίς την συγκατάθεσή ή την προηγούμενη ενημέρωση μας. Επηρεάζουν την ζωή μας, τη ζωή όσων γνωρίζουμε και αγαπάμε. Επηρεάζουν τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη. Και από ότι δείχνουν τα πράγματα η κατάσταση πιθανόν να μην αλλάξει ποτέ πια. Πιθανόν να μην μας επιστρέψουν ποτέ πια τον καθαρό μπλε ουρανό που μας στερούν.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το φαινόμενο της μαζικής εισαγωγής φωτογραφιών με χημικές ουρές (chemtrails) τόσο σε διαφημίσεις, όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες; Μήπως θα πρέπει υποσυνείδητα να περάσει το μήνυμα, πως αυτές οι γραμμές είναι ένα –δήθεν- φυσιολογικό φαινόμενο; Ή μήπως θέλουν να επιβεβαιώσουν το φόβο μας, πως αυτή η κατάσταση δεν θα σταματήσει ποτέ πια;»

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το «φαινόμενο» αυτό, που οι παλιότεροι, από παιδιά Θυμούνται, ότι στους τότε ουρανούς μας, ήταν άγνωστο..
 
thesecretrealtruth
hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: