Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ


 
Ήταν 4.4.1968



Συμβαίνει να τρέφω μια ιδιαίτερη αγάπη στην ΑΕΚ εδώ και 50 τόσα χρόνια από τότε που μαθητής πήγαινα και έβλεπα την ΑΕΚ του Νεστορίδη, του Σεραφείδη, του Κανάκη, του Παπαϊωάννου και ακόμα την ΑΕΚ του Αμερικάνου, του Τρόντζου, του Μόσχου.

Αν και έχω κόψει αρκετά χρόνια να πηγαίνω στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ εξ αιτίας της ανασφάλειας που αισθάνομαι λόγω του χουλιγκανισμού όμως η αγάπη μου και για τα δύο αθλήματα και προ πάντων για την ΑΕΚ παραμένει όπως εκείνες τις ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ του ελληνικού αθλητισμού.

Έτσι δεν μπορώ να μην αγανακτήσω για την άνιση μεταχείριση της ΑΕΚ από την ΕΡΤ και για αυτό δημοσιεύω και το παρακάτω που διάβασα σήμερα στο διαδίκτυο.




Η ΕΡΤ πρότεινε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ να πληρώσει τα 2.000 ευρώ του βαν για να μεταδώσει ζωντανά το ΑΕΚ – Παρτιζάν το Σάββατο για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ την στιγμή που πληρώνει 7,5 εκατ.ευρώ τον χρόνο στον Ολυμπιακό! 
 
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή με την ΕΡΤ αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ – Παρτιζάν. Του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα για το Τσάλεντζ Καπ της μοναδικής ελληνικής ομάδας που παίζει ακόμα στην Ευρώπη στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ είναι και από τις λίγες ομάδες της Ελλάδας που εκπροσωπούν την χώρα εκτός συνόρων σε όλα τα αθλήματα.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν θέλει να δείξει την ΑΕΚ και το έκανε κατανοητό με κάθε τρόπο… Αρχικά τόνισε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ότι για το Σάββατο δεν έχει ελεύθερα βαν εξωτερικών μεταδόσεων (!) και ότι για να πάνε σε link ιδιωτικής εταιρίας πρέπει τα έξοδα να τα καλύψει η ΑΕΚ και όχι η ΕΡΤ λόγω περικοπών! Και αυτό για μόλις 2.000 ευρώ, την στιγμή που τα τελευταία χρόνια η κρατική τηλεόραση πληρώνει δεκάδες εκατ.ευρώ στον Ολυμπιακό (παλαιότερα και στον Παναθηναϊκό), ενώ μέχρι και φέτος ετησίως δίνει 7,5 εκατ.ευρώ στην ομάδα του Πειραιά!

Πάντως, ακόμα και άνθρωπος της ΑΕΚ να πληρώσει τα 2.000 ευρώ (όπως ζήτησε η ΕΡΤ!), στην κρατική τηλεόραση τόνισαν ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες στις 20.30 το Σάββατο! Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ το Σάββατο στις 20.10 θα δείξει «Χρυσοί Σκούφοι 2011), η ΝΕΤ θα δείχνει στις 19.00 το «Τζο ο Τρομερός» και στις 21.00 ειδήσεις, ενώ η ΕΤ3 στις 20.00 δείχνει «Του νερού τα παραμύθια». Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πλέον, γίνεται σαφές ότι στην ΕΡΤ δεν θέλουν να δείξουν την ΑΕΚ και επικαλούνται γελοίες δικαιολογίες, σε ένα ματς που ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα μιας και η Ενωση «παλεύει» για την πρόκριση της στους «4» του Τσάλεντζ Καπ. Κρίμα και πάλι κρίμα για την διοίκηση της ΕΡΤ που δεν έχει… 2.000 ευρώ για το βαν εξωτερικών μεταδόσεων την στιγμή που… ξεβρακώνεται εδώ και χρόνια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.


Πηγή: aek365

Πηγή:
http://www.atticafreepress.gr/Η-Νέα-Ερυθρολευκη-Τηλεόραση-ξαναχτυ/

Δεν υπάρχουν σχόλια: