Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Φώτης Κουβέλης: Η αριστερά θα πρέπει να συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας





Φώτης Κουβέλης: Η αριστερά θα πρέπει να συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας. Επανέλαβε την πρότασή του για πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα. Τρίτη δύναμη η Δημοκρατική Αριστερά, σύμφωνα με δημοσκόπηση
 



 Η αριστερά θα πρέπει να συμμετέχει 
στην άσκηση εξουσίας


 
Την άποψη ότι η Αριστερά θα πρέπει να είναι κυβερνώσα και να συμμετέχει στην άσκηση εξουσίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας  τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης που φέρνουν το κόμμα του τρίτο στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 13,5% και σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ το οποίο έρχεται δεύτερο με ποσοστό 14%!

Με δηλώσεις που έκανε στο «Σκάι», ο κ. Κουβέλης επισήμανε, πάντως ότι το κόμμα του «δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε ως μηχανισμός αποκάθαρσης, ούτε ως κολυμβήθρα του σιλωάμ».
 
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σημείωσε ότι τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο άσκησης εξουσίας και πρόσθεσε ότι «κόκκινη» γραμμή θα πρέπει να είναι η σωτηρία της χώρας με άλλη πολιτική. Παράλληλα, επανέλαβε την πρότασή του για πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα

«Η κρίση είναι διαχειρίσιμη», είπε ο κ. Κουβέλης και τόνισε ότι τα έσοδα δε θα πρέπει να προκύπτουν από περικοπή μισθών. Αντίθετα, επέμεινε ότι θα πρέπει να αντιπαρατεθεί το ισοδύναμο και να διευρυνθεί στοιχειωδώς ο πρωτογενής τομέας παραγωγής.

http://www.eklogika.gr/news/7591

Δεν υπάρχουν σχόλια: