Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Οργιάζουν οι τρομολάγνοι και οι ενσπείροντες πανικό







Οργιάζουν οι τρομολάγνοι και οι ενσπείροντες πανικό
 
 Του ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τ. βουλευτή, τ. ευρωβουλευτή και τ. αντιπροέδρου της Ευρωβουλής
 
Θα ξεκινήσω με μία υπόθεση στην οποία προσδίδω μορφή ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ μη επιδεχόμενου αμφισβήτηση: Οι τοκογλύφοι δανειστές μας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.
Τα περί επιστροφής στη δραχμή είναι χονδροειδή παραμύθια της Χαλιμάς. Μας εκβιάζουν χυδαία; Ναι. Οι πρώτιστοι εκβιαστές μας είναι οι Γερμανοί και όσες χώρες ακολουθούν τυφλά τις απειλές τους; Επίσης ναι. Όμως οι αλυσιδωτές εξελίξεις από ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ενδεχόμενο θα είναι λίαν επώδυνες για τους απειλούντες εκβιαστές. Το χιλιοειπωμένο από έγκριτους αλλοδαπούς και ημεδαπούς οικονομολόγους ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ –σύνδρομο που το έχουν επικαλεστεί και μη οικονομολόγοι, όπως η αφεντιά μου, διαθέτοντες τον κοινό νου– θα λειτουργήσει καταλυτικά και το τρέμουν.

Θα διατηρήσουμε, επομένως, το ευρώ με ΜΕΓΙΣΤΟ όμως ΚΟΣΤΟΣ για τους –πλην πλουτοκρατών– εξανδραποδιζόμενους οικονομικά Έλληνες. «Και λοιπόν;», θα αναρωτηθεί ο μεταξύ ζωής και θανάτου άστεγος και νεοάστεγος, ο εξαθλιωμένος άνεργος, ο χρεοκοπημένος μαγαζάτορας και μικροεπιχειρηματίας, ο εκ προοιμίου φτωχός και ο άρδην φτωχοποιούμενος με τα διάφορα χαράτσια που τον έχουν υποχρεώσει να πληρώνει. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Η σημερινή κυβέρνηση, όπως ακριβώς και η προηγούμενη, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΜΒΛΥΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Μόνο ασαφείς και αναξιόπιστες υποσχέσεις εκτοξεύει ο ξενόφερτος τραπεζίτης-πρωθυπουργός, ΧΩΡΙΣ μάλιστα να χαράσσει ανεξίτηλες «κόκκινες γραμμές»! Επιπλέον έχει ιππεύσει σε μια εξουσία δημοκρατικής εκτροπής που –κακώς, κάκιστα– του δόθηκε και αποφεύγει επιμελώς να εκφέρει καν τη λέξη «εκλογές»!

Τα αβυσσαλέα συμφέροντα, ελληνικά και ξένα, που τον υποστηρίζουν –ο απλός πολίτης έχει αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο του– έχουν επιδοθεί στη μεθοδική κατατρομοκράτηση του λαού, ενσπείροντας τον πανικό! Οι πάσης φύσεως τρομολάγνοι οργιάζουν, διαλαλώντας αφηρημένα το αδιέξοδο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αδιέξοδη πολιτική εισαγόμενη μέσω «τρόικας», αλλά και τη επινεύσει των ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ στη χώρα μας, οι οποίοι υπερακοντίζουν –ήδη το έπρατταν επί Παπανδρέου του τρίτου– τις έξωθεν εντολές.

Επανέρχομαι στην πρώτη παράγραφο αυτού του άρθρου για να τονίσω προσθέτοντας ότι στην τραμπάλα της γνωστής παροιμίας «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», το πάνω χέρι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ οι ξένοι επικυρίαρχοι, οι οποίοι –το επαναλαμβάνω με άλλα λόγια– τρέμουν ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του συνδρόμου του ΝΤΟΜΙΝΟ που μπορεί να επισυμβεί ερήμην τους. Τη στιγμή δηλαδή που θα νομίζουν ότι την έχουν αποτρέψει... Ενεργοποίηση είναι όμως αυτή, δεν είναι παίξε γέλασε.

Ο τηλεβόας των εκφοβισμών συνεχίζεται απτόητος από τους χρυσοπληρωμένους «αστέρες» των πλείστων τηλεοπτικών σταθμών και τους συνήθεις καλεσμένους τους. Ένας εξ αυτών –για τον Καρατζαφέρη δεν θα μιλήσω, τον διαρκώς αυτοδιαψευδόμενο ειδήμονα των κυβιστήσεων και των μεγάλων επιδόσεων στην πρόκληση πανικού– είναι ο πολύς Πάγκαλος. Ο οποίος μας... έκοψε τη χολή με την ακόλουθη νέα ρήση του: «Η κυβέρνηση Παπαδήμου μπορεί να υποστεί αιφνίδιο θάνατο, δηλαδή να πέσει από τη μια στιγμή στην άλλη». Δεν αντιλαμβάνεται, αλήθεια, ο συνήθως ευρηματικός αυτός οιηματίας (που ισχυρίστηκε πρόσφατα με περισσή αναισχυντία πως «τα φάγαμε μαζί του») ότι θα πανηγυρίσουμε παράφορα ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας, εκτός από τους ματσωμένους στην πατρίδα μας και τους τοκογλύφους δανειστές μας στην αλλοδαπή, που να εύχεται τη μακροημέρευση της ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ αυτής συγκυβέρνησης; Μιας συγκυβέρνησης μάλιστα με επικεφαλής έναν κάκιστο και ετεροκατευθυνόμενο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ;

Τη διατεταγμένη υπηρεσία του την εκτελεί ο εν λόγω επικεφαλής με μια υπέρ το δέον πολυπληθή, ετερόκλητη και μη συντονιζόμενη κυβέρνηση –τα μέλη της αλληλοϋποβλέπονται και μερικά από αυτά αλληλοσπαράσσονται–, ενώ ο ίδιος, όπως δημοσιεύθηκε τις προάλλες, χρησιμοποιεί 90 προσωπικούς συμβούλους! Να τους χαίρεται, αφού θα τον βοηθούν σίγουρα στο... θεάρεστο έργο του!

Οι πάντες γνωρίζουν ότι οι ημέρες που ακολουθούν θα είναι πολύ κρίσιμες. Γι’ αυτό πρέπει να αποτραπούν πάση θυσία ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που θα δεσμεύουν τη χώρα μας και τον λαό μας για πάρα πολλά χρόνια –εικάζω πολύ πέραν του 2020– και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ, έστω και εάν θα έχουμε την πολυτέλεια να συναλλασσόμεθα με ευρώ. Λίγα, ελάχιστα για τους λιμοκτονούντες, ελαφρώς περισσότερα για τους επιβιώνοντες είλωτες της εργασίας εφόσον μετράνε και δεν σπαταλούν ούτε μικρές υποδιαιρέσεις του ευρώ και αμύθητες ποσότητες του εν λόγω νομίσματος για τους κεφαλαιούχους και τους εκμεταλλευτές που θα βαίνουν πληθυνόμενοι λόγω της γενικευμένης ανέχειας.

Απαιτείται, επομένως, ΑΜΕΣΩΣ η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης Παπαδήμου που είναι έτοιμη να μας οδηγήσει ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ παρότι δεν έχει την παραμικρή νομιμοποίηση προς τούτο –ο κατά Πάγκαλον «αιφνίδιος θάνατός της» εκλαμβάνεται ως ευτελές σόφισμα και αποκλείεται ολοσχερώς– ώστε να διεξαχθούν τάχιστα εκλογές προκειμένου να αποφασίσουν οι βάναυσα πληττόμενοι σήμερα Έλληνες για ένα οπωσδήποτε καλύτερο αύριο. Εάν δεν πραγματοποιηθούν εκλογές, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ. 

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=73475&colid=67&dt=2012-01-15%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: