Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Π.Καμμένος: "Θα έχουμε όλοι ευθύνες αν συγκαλυφθεί το σκάνδαλο"



«Αν απαγορεύσουμε τη διερεύνηση και αποδειχθεί ότι η Βουλή συγκάλυψε θα έχουμε όλοι ευθύνες. Τότε θα πρέπει ο καθένας να απολογηθεί γιατί εκτέλεσε τις εντολές της συγκάλυψης και όχι της διερεύνησης», είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος στην αρχή του λόγου του επιτέθηκε στον προλαλήσαντα, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λέγοντας: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Άκης Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται εκείνους που οδηγούνται στις φυλακές σε βάρος του ελληνικού λαού».

Ανέφερε για μία ακόμη φορά ότι «σήμερα, οι Έλληνες βουλευτές δεν αποφασίζουν για το αν θα στείλουν στη φυλακή έναν πολιτικό. Αποφασίζουμε για το εάν πρέπει ο πολιτικός να εξεταστεί για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. Σήμερα, όσοι δεν ψηφίσουν, σημαίνει ότι δεν έχουν καμία ένδειξη ότι έχουν κάνει λάθη», είπε.

Και τόνισε: «Βλέπουμε ένα ισχυρό μπλοκ των τριών να προσπαθούν να πείσουν τη Βουλή να μην εξετάσει τη συνέχιση».

Πρόσθεσε δε ότι «Ζητάμε τη διενέργεια και επικαλούμαστε στελέχη της Βουλής. Επικαλούμαστε την κυρία Κωνσταντοπούλου. Γιατί πρέπει να καλυφθούν οι πολιτικοί; Γιατί να μην είμαστε όπως οι απλοί πολίτες και γιατί όλοι μαζί να χρεωνόμαστε κάποιους απατεώνες συναδέλφους μας; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν ελεγχθεί τα 2.062 πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, συμπολίτες μας υποφέρουν από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος διάβασε ένα απόσπασμα της κατάθεσης του κυρίου Παπακωνσταντίνου και τόνισε τα ερωτήματα που έχει. «Κάποιοι έχουν κέρδος να παραγραφούν οι φορολογικές υποχρεώσεις», είπε.

Αναφέρθηκε στην επιστολή ως απολογητικό υπόμνημα του Λουκά Παπαδήμου. «Εδώ ή θα πρέπει να παραπεμφθεί ο κ. Παπαδήμος ή ο κ. Παπανδρέου. Κάποιος εκ των δύο λέει ψέματα και πρέπει να το διευκρινίσει η Επιτροπή που θα συστήσουμε», είπε χαρακτηριστικά. Και αναφέρθηκε, στο τέλος της ομιλίας του, στους βουλευτές τους ελληνικούς Κοινοβουλίου, τους οποίους κάλεσε να ψηφίσουν την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: