Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ






Για όσους ξεπουλήσουν περιουσιακά-ενεργειακά στοιχεία της πατρίδας

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Η     οικονομική     κρίση που πλήττει την χώρα μας, σε καμιά πε­ρίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για ένα πλιάτσικο σε βά­ρος των περιουσιακών στοιχείων    της    πατρίδας.

Ο ορυκτός και υποθα­λάσσιος πλούτος της, οι ΔΕΚΟ, τα κρατικά ακίνητα και κάθε   άλλο στοιχείο που συνιστά Εθνική περιουσία ανήκουν στην πατρί­δα, στο έθνος και στους έλληνες.

Είναι γνωστές οι ορέξεις των ξένων,οι οποίοι στήνουν το κατάλληλο επικοινωνιακό έδαφος σε συνεργασία με ντόπιους νταβατζήδες   προκειμένου να κάνουν επέλαση.

Οι πολιτικοί που θα υπογράψουν ακόμη και το παραμικρό ξεπού­λημα για ένα κομμάτι ψωμί, να ξέρουν ότι θα περάσουν αργά ή γρή­γορα από Ειδικό Δικα­στήριο προκειμένου να λογοδοτήσουν.

Η κρίση θα περάσει είτε σε ένα, είτε σε δύο είτε σε τρία χρόνια και θα ξα­ναγεννηθεί με τις θυσίες και τους αγώνες των πολιτών, των εργαζο­μένων, των επιχειρηματιών και όποιων πολιτικών εξακολουθούν να υψώνουν την ελλη­νική σημαία.

Κανένας λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να αφή­σει ερείπια.

Κανένας δεν έχει δικαί­ωμα να ξεπουλήσει και να χαρίσει τον εθνικό πλούτο που στο μέλλον θα μας φανεί ως σωτήρια λύση για την ανα­γέννηση μας.

Αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο φως όλα τα σκοτεινά παιχνίδια που παίχτηκαν εδώ και δυ­όμισι χρόνια εις βάρος της πατρίδας, η οποία ξαφνικά φούσκωσε το έλλειμμα της, έβαλε το ΔΝΤ στο κεφάλι της, έχασε μέρος της εθνι­κής της ανεξαρτησίας,  διαπομπεύτηκε και θα πρέπει τώρα να απολέ­σει και τον πλούτο της.

Οι έλληνες αγαπά­νε την πατρίδα τους, έχουν παιδεία, κουλ­τούρα, δύναμη και όραμα και θα στείλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, ακόμη και στον πάγκο του κατη­γορουμένου στο Ειδικό Δικαστήριο, όσο ψηλά και αν είναι ή βρέθηκε στο παρελθόν.
Του Παναγιώτη Μαυρίκου
Από την εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» 12.1.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: