Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ







ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ


κι οι κλέφτες σε μια νύχτα πλήθυναν
κι έγιναν αμέτρητες χιλιάδες, εκατομμύρια…

ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!

Βρεθήκαμε ξαφνικά μέσα σε ένα ολόκληρο κόσμο γεμάτο από ανυπόληπτους και αναίσθητους πολιτικάντηδες και μέσα σε μια τυραννία και σε ένα κατάπτυστο περιβάλλον έντονης προπαγάνδας, που θάβει τις ελπίδες και την ζωή ενός ολόκληρου λαού μέσα στο λάκκο που ανοίγουν εγκάθετοι τηλεκαναλάρχες.

Όπου και να πας και να γυρίσεις αντιλαμβάνεσαι την ύπαρξη μιας κακορίζικης πολιτικής φάρσας κι ένα φαρμακερό πλιατσικόμαυρο παζάρι
να γίνεται πάνω στην πλάτη των εντίμων ΕΛΛΗΝΩΝ!

Συνειδητοποιείς την ύπαρξη μιας τεχνητής σκηνής, όπου συφοριασμένοι πολιτικοί καραδοκούν για ηγεσίες και για ν’ αρπάξουν, με την πρώτη ευκαιρία, την ψήφο του ελληνικού λαού, ώστε να του αφαιρέσουν μετά με άνεση το  άδειο πορτοφόλι του.

Τελικά γίναμε μια χώρα όπου ο στημένος τηλεπαρουσιαστής επιδεικνύει τις σπάνιες ράτσες των πολιτικών αιλουροειδών προσκαλεσμένων του, για να δούμε ποιος θα μιμηθεί καλύτερα τη γάτα, την ώρα που σκεπάζει τις βρωμιές της.

Βιώνουμε επίσης μια κατάσταση όπου εγκάθετοι προσπαθούν μέσα από μια δράκα ξεπουλημένων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, περιοδικών να μας πείσουν ότι ακόμα και αν μας σκοτώσουν όλα τούτα γίνονται για το καλό μας.

Και όμως οι ίδιοι, όπως και εμείς άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΟΛΑ όσα βιώνει ο τόπος γίνονται για την οικονομική ευμάρεια των ευρωπαίων δυναστών μας και των παγκόσμιων τοκογλύφων

Διερωτώμαι λοιπόν :

Ποιος θα αλλάξει τούτο το λαό; 
Ποιος θα φωνάξει για να αλλάξει η αγιάτρευτη μέχρι σήμερα ραγιάδικη νοοτροπία του; 
Που είναι αυτοί που θα τον βγάλουν απ’ τον πουλημένο δρόμο των εγκάθετων πολιτικάντηδων; 
Ποιοι θα τον αποτραβήξουν από τη νοοτροπία του διακονιάρη; 

Νισάφι πια! 

Χρόνια και χρόνια παρακμής, ντροπής και σιχασιάς.

Ως πότε θα ανεχόμαστε ένα τέτοιο αρρωστημένο κλίμα;

Εδώ είναι που ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει και να πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του.

Ο μεγάλος ποιητής και στοχαστής Πάμπλο Νερούντα έγραφε :

«Εσύ θ’ αγωνιστείς για ν’ αλλάξεις τη ζωή,
εσύ θ’ αγωνιστείς για να σβήσεις το κοπριασμένο στίγμα απ’ το χάρτη, εσύ, χωρίς άλλο θ’ αγωνιστείς για να λείψει το αίσχος…».

Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ οι έλληνες και, αφού πετάξουμε τις κομματικές παρωπίδες, να ξεφύγουμε από την τωρινή κατάσταση παθητικής ανοχής.

Δεν μπορώ να καταλάβω πόση λάσπη και ποια κατάρα κλείνει τα μάτια του σημερινού έλληνα ώστε να μη βλέπεις πέρα απ’ τη μύτη του και να μην αντιλαμβάνεται την καταστροφή που συντελείται γύρω του; Δεν μπορώ να καταλάβω πως τον έχουν στραβώσει τόσο ώστε να μην συνειδητοποιεί ότι οι ξενόφερτοι δυνάστες του δεν ταράζονται με τα βάσανά του; Ότι οι σημερινοί ΔΥΝΑΣΤΕΣ του ακόμα και αν κλέψουν όλο τον πλούτο της πατρίδας ακόμα και τότε δεν θα ησυχάσουν, αφού στόχος τους είναι όχι μόνο μας υποδουλώσουν αλλά προ πάντων να μας ταπεινώσουν ως λαό και ως έθνος. Γιατί αυτοί οι μικροί και ασήμαντοι ηγεμονίσκοι του χρήματος, που δεν βλέπουν πέρα από δολάρια και ευρώ, δεν ανέχονται ότι έννοιες όπως ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ είναι γραμμένες μέσα στο DNA του Έλληνα.

Γι’ αυτό δεν μας μένει τίποτα άλλο παρά να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Όπως έγραψε ο Τάσος Παπάς πρίν λίγο καιρό στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" 
«Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση, αλλά ού­τε και τη δυνατότητα να σηκώσει το βάρος της αντιμετώπισης της κρίσης. Προέκυψε εξ ανάγκης. Στην ουσία, επιβλήθηκε από τους δανειστές μας. Τα νόθα σχήματα παραχαράσσουν την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας. Ο σημερινός κοινοβουλευτικός συσχε­τισμός δεν εκφράζει την κοινωνία. Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με νωπή εντολή. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Άλ­λωστε, για το σοφό λαό δεν μιλούν τα κόμματα; Ας τον εμπιστευτούν λοιπόν».

Η μόνη λοιπόν δημοκρατικά αποδεκτή λύση είναι:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: