Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους ομογενείς για το χρέος



Ο καθηγητής κ. Καρυώτης εδήλωσε σήμερα το πρωϊ 5.10.2012 στον ΑΝΤ 1 ότι δεν έχει εδώ και αρκετές μέρες  καμιά σχέση με το θέμα των 600 δισ. εκατομ. ευρώ και την οργάνωση που διατείνεται ότι θα σώσει την Ελλάδα από το χρέος. Αυτό και μόνο καθιστά φανερό ότι η όλη υπόθεση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στερείται σοβαρότητας...






Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα...  Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».

Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο δόλιο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το δόλιο σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης (φωτό), καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, αφού είπε ότι «οι Έλληνες πατριώτες είναι ώρα να απελευθερωθούμε, χρησιμοποιώντας το δυναμικό που έχουμε και κουβαλάμε από τους προγόνους μας ως Έλληνες», τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια».

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!

Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ'όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».

Ο κ. Λαμπράκης τελείωσε με ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό του Ισσοκράτη: «Δεν είναι ελληνικόν να ηγούνται οι ξένοι των αυτοχθόνων. Αυτό τον τόπο οι Έλληνες θα τον διοικούν»!

Τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων έδωσαν τον μεγάλο παλμό στην εκδήλωση.

Σημαντική επίσης ήταν η αναφορά των δύο υπευθύνων της Ε.Ν.D. στο ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έδειξαν –προς το παρόν- το παραμικρό ενδιαφέρον να συναντηθούν μαζί τους! Σε αντίθεση με τον Κύπριο Πρόεδρο και σε αντίθεση με τον ΟΗΕ και άλλα κράτη!

Άραγε γιατί; Ο κ. Σαμαράς ποιο ρόλο παίζει;

Πάντως ο κ. Λαμπράκης σε ένα απόσπασμα της ομιλίας του έδωσε την απάντηση: "Εμείς είμαστε ο αντίποδας της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Αυτήν που πρόθυμοι οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου και άλλοι, θέλησαν να υπηρετήσουν".

taxalia.blogspot.gr
 24ωρο: Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους ομογενείς για το χρέος http://24wro.blogspot.com/2012/10/600.html


ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ 
ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ

Ο πρόεδρος της εταιρείας End ομογενής γιατρός Μανώλης Λαμπράκης μιλώντας και σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 επέμεινε για το αληθές των ισχυρισμών του. Είπε ότι η τράπεζα στην οποία υπάρχουν τα χρήματα είναι η «The Bank of Montreal με έδρα το Κεμπέκ του Καναδά, μια όντως υπαρκτή τράπεζα μεταξύ των 5 μεγαλύτερων της χώρας, και ζήτησε το έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών για να αποδειχθεί, το αληθές της κατάθεσης των 600 δισ. υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.




Bank of Montreal:Ετοιμάζει μήνυση κατά των ομογενών με τα 600 δισ 

Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους.

Το iefimerida.gr μετά την επισήμανση της πλαστότητας του εγγράφου με το οποίο τα στελέχη της End National Dept θέλησαν να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Bank of Montreal είναι βαθύτατα ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά των ομογενών.

Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια, δηλαδή το ένα τέταρτο από τα υποτιθέμενα κεφάλαια που κατέθεσαν οι ομογενείς και ως εκ τούτου οι ισχυρισμοί τους δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να προσέλθει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να διωχθούν όσοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

Να σημειωθεί πάντως ότι απορίες εκφράζονται γιατί τα μέλη της END προβάινουν σε δηλώσεις μόνον κατά τις πρωινές ώρες στην Ελλάδα. Ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό γίνεται για να αξιοποιείται η διαφορά της ώρας που υπάρχει με την Αμερική ώστε να μην μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονη διασταύρωση των ισχυρισμών τους.

Πηγή:iefimerida 
 

1 σχόλιο:

kgrek είπε...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ :
«Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ'όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα». .. "Εμείς είμαστε ο αντίποδας της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Αυτήν που πρόθυμοι οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου και άλλοι, θέλησαν να υπηρετήσουν".
Μην βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα. Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Αν ήμουν στην ομάδα τους θα αρνιόμουν και εγώ πεισματικά να δώσω στους σημερινούς πολιτικούς να διαχειριστούν ένα τέτοιο ποσό γιατί η ιστορία είναι εναντίον τους .Αν σκεφτείτε τους παρακάτω αλλά και πολλούς άλλους λόγους θα συμφωνήσετε μαζί μου. Τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε και όδευσαν σε τσέπες ημετέρων. Τα Μεσογειακά προγράμματα και γενικότερα οι επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκαναν, όπως αποκαλύπτεται, ταξιδάκι στις τσέπες άλλων ημετέρων. Το περιβόητο κτηματολόγιο χωρίς να υλοποιηθεί το πληρώνει σήμερα και με πρόστιμα ο Ελληνικός Λαός γιατί κάποιοι φρόντισαν να μην γίνει με τις παραλείψεις (!) τους και τώρα είναι στο απυρόβλητο. Μας φόρτωσαν τα μνημόνια, την ύφεση και όλη αυτή την δυστυχία γιατί έφαγαν μέχρι σκασμού και ας λέει ο Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ....και ο από μηχανής θεός μπορεί να προέλθει από οπουδήποτε....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!