Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κρις Σπύρου: Ο Ρόμνεϊ έχει ρατσιστικές τάσεις κατά των Ελλήνων



Επίθεση εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, εξαπέλυσε ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός των Δημοκρατικών του Νιου Χάμσαϊρ Κρις Σπύρου.


Κρις Σπύρου: Ο Ρόμνεϊ έχει ρατσιστικές τάσεις κατά των Ελλήνων

Με ανοιχτή επιστολή του, ο κ. Σπύρου καλεί τον Ρόμνεϊ να σταματήσει να «χλευάζει» και να χρησιμοποιεί μονίμως την Ελλάδα «ως αρνητικό παράδειγμα».

Σημειώνεται ότι ο Ρόμνεϊ είχε δηλώσει την 1η Σεπτεμβρίου:«Δεν πρόκειται να έρθουν επιχειρηματίες και επιχειρήσεις όλων των ειδών για να επενδύσουν στο Οχάιο και σε άλλες Πολιτείες της Αμερικής, εκτός και αν ξέρουν ότι δεν θα καταλήξουν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Ελλάδας».

Ο κ. Σπύρου κατηγορεί επίσης τον Μιτ Ρόμνεϊ για «βασικές ρατσιστικές τάσεις» κατά των Ελλήνων.

«Κύριε Ρόμνεϊ, δεν ξέρω ποιός είναι ο λόγος της εμμονής σας με την Ελλάδα και τους Έλληνες, πέραν των βασικών ρατσιστικών τάσεων σας. Σας υπενθυμίζω όμως, ότι το Ελληνικό Έθνος και ο Ελληνικός λαός έχουν υπάρξει αφοσιωμένοι φίλοι και σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Και εμείς, οι Ελληνοαμερικανοί, είμαστε πραγματικοί Αμερικανοί πολίτες, που δεν υστερούμε σε σχέση με κανέναν άλλο πολίτη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός.

Ο Κρις Σπύρου υπήρξε αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος στη Πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ, καθώς και υποψήφιος κυβερνήτης της Πολιτείας.

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/243984/kris-spyroy-o-romnei-ehei-ratsistikes-taseis-kata-ton-ellinon

Δεν υπάρχουν σχόλια: