Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑ : Ήξεραν ότι θα τους συνελάμβαναν και περίμεναν

 

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ... 

Ήξεραν ότι θα τους συνελάμβαναν και περίμεναν - Τι είπε χθες ο Χ.Παππάς

Ήξερε η ηγεσία του Λαίκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ότι η κυβέρνηση ετοίμαζε την σύλληψή τους σήμερα τα ξημερώματα; Όπως όλα δείχνουν, ναι!

Κανείς τους δεν αιφνιδιάστηκε και αυτοί που δεν βρέθηκαν, όπως ο Η.Παναγιώταρος ή ο Μίχος
διακωμώδησαν την διαδικασία σύλληψης τους, παρουσιαζόμενοι αυτοκλήτως.

Ο γ.γ. της ΧΑ Ν.Μιχαλολιάκος χθες το βράδευ μιλώντας στη γυναίκα του της είπε: "Αν γίνει κάτι να μην ανησυχήσεις. Θα είμαι καλά"...

Το ίδιο είχε κάνει και ο Η.Κασιδιάρης χθες κατά την κατάθεση της μήνυσης στον Αρειο Πάγο: "Ηρθαμε να παραδοθούμε" είπε προφητικά...

Χθες ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής έστειλε λίγες ώρες δηλαδή πριν συλληφθεί, έγγραφο αίτημα προς της αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής προκειμένου να διακοπεί η παρακράτηση ποσοστού 20% υπερ κόμματος από τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών του για να μπορέσουν οι βουλευτές του κόμματος να εισπράττουν ολόκληρο τον μισθό τους αφού ήξερε ότι θα τον συλλάμβαναν.

Το σημαντικότερο: Μιλώντας με δημοσιογράφο (έναν από τους ελάχιστους με τους οποίους είχαν "ανοικτή γραμμή" οι βουλευτές της ΧΑ), ο οποίος τον ρώτησε για το περιεχόμενο της μήνυσης κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παππάς είπε επί λέξει: "Θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στις επόμενες ώρες. Δεν μπορώ να μιλήσω" γνωρίζοντας ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται...

Ο ίδιος δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Όντας το "μυαλό" του κόμματος, πέρα από την δεδομένη πρόθεση να παρέλθει στο 48ωρο του Αυτόφωρου (αν και αυτό κατά την εκτίμησή μας δεν ισχύει αφού και πάλι θα του βρουν κατηγορία αυτόφωρη για να τον συλλάβουν) η μη παράδοσή του είναι σαφές ότι ήταν προσχεδιασμένη.

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει δημόσια ο βουλευτής της ΧΑ ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν » δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «H συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.

Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιο του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει», κατέληξε.

Το ότι ήξεραν δεν σημαίνει ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αποφύγουν την σύλληψη. Είναι από τις περιπτώσεις που το παιχνίδι παίζεται μέχρι τέλους χωρίς ο παίκτης να έχει δικαίωμα να βγει από αυτό...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: