Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Άλλο ένα ανέκδοτο για καλημέρα

Μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα, ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (ως συνήθως) βρίσκονται μπροστά στον Άγιο Πέτρο που τους λέει:

«Έχετε κάνει πολλά στη ζωή σας και καλά και κακά και με προβληματίζετε. θα σας δώσω λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία να δούμε αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα βουτήξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω θα πάτε στον παράδεισο.»

Συμφωνήσαν και οι τρεις με την πρόταση του αγίου και άρχισαν να σκέφτονται τι να πετάξουν.

Πρώτος ήταν ο Γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βουτήξει ο Άγιος Πέτρος και μετά από μίση ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι. «Δυστυχώς για σένα το βρήκα κι έτσι θα πας στην κόλαση», του λέει.

Μετά ήρθε η σειρά του Γάλλου ο όποιος αφού είδε πως ο Άγιος βρήκε κάτι τόσο μικρό όσο ένα κουμπί, αποφάσισε να πετάξει μια τρίχα. Βουτήξει ο Άγιος, παίρνει μια ώρα, περάνε δυο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι. «Κι εσύ δεν τα κατάφερες, αρά κι εσύ θα πας στην κόλαση», είπε και στον γάλλο.

Τέλος ήρθε η σειρά του Έλληνα ο όποιος πέταξε κάτι μέσα στη θάλασσα. Βούτηξε ο Άγιος. Πέρασαν γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει ο Άγιος χωρίς να κρατά τίποτε στα χέρια του. «Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες, του λέει και γιαυτό θα πας στον παράδεισο, όμως μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία και να μου πεις τι ήταν αυτό που πέταξες;» τον ρωτάει.


και η απάντηση του Έλληνα:


Depon αναβράζων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ευχαριστώ Τατιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: