Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΡΕΠΗ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Απρεπή σχόλια χρεώνει στον Σαρκοζί η Parisien

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, σε προσωπική συζήτησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του G-20 στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Απρεπή σχόλια χρεώνει στον Σαρκοζί η Parisien


Σύμφωνα πάντα με την Le Parisien, οι δύο ηγέτες θεωρούν ότι ο Παπανδρέου διέπραξε ένα τεράστιο λάθος με την ανακοίνωσή του για δημοψήφισμα σχετικά με την νέα δανειακή σύμβαση προτού παραιτηθεί. Μάλιστα ο Νικολά Σαρκοζί φέρεται να διαπιστώνει στο τέλος ότι δεν είναι ανάγκη να συνεχίζουν να χτυπάνε τον έλληνα πρωθυπουργό, εφόσον έχει ήδη πέσει κάτω.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν από την κοινή συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη στη Σύνοδο των Καννών.

Η Parisien υποστηρίζει ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο με τον επίμαχο διάλογο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

"Κυκλοφορούν πολλές βλακείες στο ίντερνετ. Δεν πρόκειται να τις σχολιάσουμε όλες" ήταν η αντίδραση ενός συμβούλου από το Μέγαρο των Ηλυσίων. 

Πάντως ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που φέρεται να...περιέλαβαν οι δυο πρόεδροι. Την τιμητική του είχε νωρίτερα ο Μπ. Νετανιάχου, με τον Σαρκοζί να δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι ψεύτης και τον Ομπάμα να απαντά: "Εσύ τον έχεις βαρεθεί, αλλά εγώ έχω να κάνω μαζί του σε καθημερινή βάση".

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63533310


Δείτε: ραπ τραγούδι το δημοψήφισμα Παπανδρέου!




Σουξέ από την Ολλανδία έγινε η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για δημοψήφισμα, με συγκρότημα της χώρας να «τα χώνει» σε ραπ ρυθμούς!

«F.U. Papandreou» λέγεται το άσμα, με το F και το U να αντιπροσωπεύουν την βρισιά «f*ck», ενώ η μουσική του είναι διασκευή από το «Rock Me Amadeus» του Falco.

Το βίντεο με το τραγούδι έχει «ανέβει» εδώ και λίγες ώρες στο Youtube, αποτελούμενο από πλάνα του Έλληνα πρωθυπουργού και περιστατικών από διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Θέλετε και μια «γεύση» από τους στίχους για να δείτε πόσο... «ρόμπα» μας κάνουν;

«Είναι ο ηγέτης μιας χώρας κοντά στην χρεωκοπία γιατί όταν ήρθε το ευρώ άρχισαν να ξοδεύουν ασταμάτητα. Αλλά συνεχίζει να δανείζεται και να ξοδεύει, χωρίς να κάνει μεταρρυθμίσεις και όλοι του φωνάζουν “άντε γ****** Παπανδρέου”»…

Δεν σας έφτασε; Έχει και δεύτερο κουπλέ, πιο... επικαιροποιημένο: «οι Ευρωπαίοι ηγέτες έφτιαξαν ένα πλάνο για να σώσουν τον κ*λ* του, αλλά αυτός δεν δίνει ούτε μια δεκάρα, είπε “θα κάνω δημοψήφισμα” και αυτοί του απάντησαν “άντε γ****** Παπανδρέου"»...
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: