Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

Έλαβα σήμερα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το παρακάτω μήνυμα :

--- Στις Τετ., 26/01/11, ο/η Sibraxi Politon - Tellas <sibraxi.politon@tellas.gr> έγραψε:

Από: Sibraxi Politon - Tellas <sibraxi.politon@tellas.gr>
Θέμα: Fwd: ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 1821 ΤΟΥ ΣΚΥ.
Προς:

Ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011, 9:29
ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,
ΧΘΕΣ  ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ  ΣΤΕΙΛΑΜΕ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ,  ΠΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ  ΣΕ  ΔΙΕΡΥΜΕΝΟ  ΑΡΙΘΜΟ  ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ.  
ΑΝ  ΣΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΙ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ,  ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ  ΝΑ  ΓΕΝΙΚΕΥΣΟΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΤΟΥ  -  ΩΣ  ΕΧΕΙ  Ή  ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ  ΣΑΣ -  ΚΑΛΩΝΤΑΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  BLOGGERS  'H AΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΕΣ  E-MAILS  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΟ  ΙΔΙΟ.   ΠΡΕΠΕΙ  ΚΑΠΟΤΕ  ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΣΕ  ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ.
ΑΡΚΕΤΑ  ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ  ΚΑΙ  ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ  ΤΗΣ  ΕΝΟΙΑΣ  ΤΗΣ  ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ""  ΣΤΗΝ  ΕΠΙΚΛΗΣΗ  ΤΗΣ  ΟΠΟΙΑΣ  ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ  ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.   
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  AMEΣΗ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ  ΣΑΣ,   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010
ΤΗΛ.  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ    6979 87 7878
From: Sibraxi Politon - Tellas <sibraxi.politon@tellas.gr>
To: likios963@gmail.com
Date: Tuesday, January 25, 2011, 11:09:43 PM
Subject: ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣΤΕ  ΤΗ  ΣΕΙΡΑ  1821  ΤΟΥ  ΣΚΥ.

===8<==============Original message text===============ΑΠΟ  ΤΑ  ΟΝΟΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ  ΤΗΣ  ΣΕΙΡΑΣ,  ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ  ΟΤΙ  ΚΑΤΙ  ΣΑΠΙΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.  ΚΑΙ  ΩΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΔΕΝ  ΠΕΣΑΜΕ  ΕΞΩ  ! !
ΕΙΧΑΜΕ  ΗΔΗ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ  ΝΑ  ΚΑΛΕΣΟΜΕ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΜΑΖΙ,  ΤΟΥΣ  ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ  ΤΗΣ  ΣΕΙΡΑΣ  ΝΑ  ΑΠΕΧΟΥΝ,  ΝΑ  ΜΗΝ  ΤΗΝ  ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ! ! !   

ΜΑΣ  ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ !  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  !

ΔΩΣΤΕ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  ΣΑΣ  ΣΕ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΜΕΡΕΣ  ΛΟΓΩ  ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ  ΤΩΝ  "" Δ (Υ) Ν (Α) Τ (Ω Ν) και  ΓΗΓΕΝΩΝ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ  ΤΟΥΣ.  ΘΑ  ΠΙΑΣΟΥΝ  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΠΟ.

ΟΡΓΙΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821":ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ! 
Δείτε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε  και δώστε προσοχή στη λεζάντα:Σύμφωνα με αυτή (και το...τεφτέρι),υπήρξε "εντυπωσιακή ανάπτυξη του ελλαδικού χώρου κατά τον πρώτο αιώνα της Οθωμανικής Κυριαρχίας" (και όχι Τουρκοκρατίας)!

Δεν μας προξενεί έκπληξη το γεγονός, αφού οι υπεύθυνοι της σειράς φροντίζουν να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους, στην περιγραφή που κάνουν και αναφέρουν μεταξύ άλλων:

Η σειρά, επιδιώκει να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης αντίληψης για την εποχή του ’21, ερευνώντας επίσης εάν πραγματικά η Τουρκοκρατία ήταν μια άγονη ιστορική παρένθεση ή εάν οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές της κοινωνίας, οι οποίες ευνόησαν τη δημιουργία του συγχρόνου ελληνικού κράτους. Αλλαγές οι οποίες οδηγούν σε μια καταπληκτική ιστορική εξέλιξη, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις: τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Το κράτος αυτό, βασίστηκε σε μία μακραίωνη πολιτισμική παράδοση με έμβλημα μία γλώσσα τόσο των αρχαίων κειμένων τόσο της εκκλησιαστικής παιδείας.

Η σειρά δίνει στο θεατή την ευκαιρία να βιώσει τα συναρπαστικά γεγονότα που δημιούργησαν την Ελλάδα του σήμερα, να επανεξετάσει τους μύθους του αγώνα για την ελευθερία, αλλά και να εμβαθύνει στη σημασία που έχει η επανάσταση του 1821 μέχρι τις μέρες μας. 

Προσέξτε την έντεχνη προπαγάνδα που κάνει ο φανατικός ανθέλληνας Βερεμής και η παρέα του: Από τη μια, θέτει το...δίλημμα αν "έγινε κάτι καλό" (!!!) επί Τουρκοκρατίας κι από την άλλη ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΥ!
Πουθενά άλλωστε δεν αναφέρεται η έννοια "Έθνος", αφού για τους γραικύλους "ιστοριογράφους" του ΣΚΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Σύμφωνα με εκείνους, απλά τα...συστατικά του Κράτους (δηλαδή οι Επαναστάτες),πήραν "ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΩΝ", τη συνδύασαν με "ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ" και ξεκίνησαν από το μηδέν!

Φυσικά, αυτό είναι ένα ελάχιστο μόνο τμήμα της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που θα περιέχει η εν λόγω εκπομπή, αφού επιχειρείται ο καθαγιασμός των Τούρκων, μέσα από μια δήθεν...οικονομική ανάπτυξη, που διέκοψε η "απρόσμενη" Επανάσταση!

Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ και να μην παρασυρθούν από τα εντυπωσιακά (ψηφιακά) σκηνικά και την καλλιτεχνική της αρτιότητα: Εξάλλου, είναι γνωστό πως όλα ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ προιόντα, έχουν πάντα ελκυστικό...περιτύλιγμα!


ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ  
ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑ  
ΝΑ  ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ  
ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΜΑΣ !

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ.

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010


===8<===========End of original message text===========
 Πηγή: 
ΙΝΤΕΡΝΕΤ & http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/1821_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: