Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η εκλογή Παπαδήμου




Το πολιτικό σύστημα των δύο κομμάτων εξουσίας που μας έφεραν στην σημερινή θλιβερή κατάσταση, μαζί με το μνημονιακό ΛΑΟΣ, επέλεξαν, μετά από δυστοκία πολλών ημερών, μια μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, αντί να οδηγήσουν την χώρα ΑΜΕΣΑ σε εκλογές όπως θα γινόταν σε κάθε δημοκρατική ευνομούμενη πολιτεία.  
 
Οι στόχοι, πέρα από την δικαιολογία της είσπραξης της 6ης δόσης, είναι πέρα για πέρα καθαροί τουλάχιστον από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που φοβήθηκε τον καταποντισμό του σε περίπτωση πρόωρης διεξαγωγής εκλογών.

Με μια έξυπνη κίνηση ο πονηρός ΓΑΠ αλυσόδεσε στο μνημονιακό άρμα και τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος, κάτω από τον φόβο μήπως και δεν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και δεν εισπραχθεί η 6η δόση υπέκυψε στον εκβιασμό του ΓΑΠ, του ΔΝΤ και των τροικανών .

Ο κ. Σαμαράς αντί να παραμείνει σταθερός στις αντιμνημονιακές θέσεις του έπεσε στην παγίδα Παπανδρέου και είναι βέβαιο ότι θα εισπράξει και αυτός την αυξημένη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της ΝΔ που ανήκουν στα μεσαία και στα λαϊκά στρώματα της.

Ο κ. Καρατζαφέρης πιστεύει ότι θα εισπράξει την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της ΝΔ αλλά λησμονεί ότι υπερψήφισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 που υπήρξε καταστροφικό για την οικονομία και τους πολίτες της χώρας και αυτό είναι κάτι που μόνο ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ δεν το θυμούνται.
Η λύση Παπαδήμα πέρα από τα σχέδια Παπανδρέου ευνοεί τους Ευρωπαίους, τους τραπεζίτες, και την ελληνική πλουτοκρατία που στο πρόσωπό του βλέπει ένα εκκολαπτόμενο αρχηγό κόμματος που θα πρόσκειται σαυτήν.  

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο ποιος είναι ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια: