Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

«Επιστρατεύουν» και την Αστυνομία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

«Επιστρατεύουν» και την Αστυνομία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας βρίσκονται επί ποδός υπό το φόβο επεισοδίων εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.
Τις τελευταία εβδομάδα εντείνονται οι φήμες ότιαπογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσουν επεισόδια την Κυριακή, με στόχο να παρεμπιδίσουν την εκλογική διαδικασία.
Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα τοπικά αστυνομικά τμήματα της περιφέρειας βρίσκονται σε εγρήγορσηαναμένοντας εντολές για τυχόν επέμβαση σε επεισόδια.
Εξάλλου, ενισχυμένη θα είναι η παρουσία αστυνομικών στα εκλογικά κέντρα της χώρας που θα «επιβλέπουν» διακριτικά την διαδικασία.
Η ανησυχία επιτείνεται όμως, σύμφωνα με το newpost.gr, καθώς οι έντονες διαμαρτυρίες των απογοητευμένων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και αγανακτισμένων πολιτών που δεν ανήκουν σε κομματικές παρατάξεις μπορεί να δυναμιτίσουν γενικευμένα επεισόδια.
Ήδη, στα Τρίκαλα οι πολίτες «επικήρυξαν» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της περιοχής τους θυροκολλώντας αφίσες, όπου αναφέρουν ότι οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ στην πόλη τους είναι ανεπιθύμητοι και δεν πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες για χάρη του κ. Βενιζέλου.
Έτσι, αστυνομικοί  φυλάσσουν από σήμερα τους χώρους όπου στήνονται κάλπες, ενώσυνεργεία των δήμων μαζεύουν από συγκεκριμένες οδούς κοντά σε εκλογικά κέντρα τουςκάδους απορριμμάτων.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ αναγνώστη: 

Για όποιον σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο 

ας κάνει κάτι χρήσιμο!

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ αναγνώστη: Για όποιον σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο ας κάνει κάτι χρήσιμο!
Για όποιον σκέφτεται να πάει αύριο [Κυριακή 18 Μαρτίου] να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (δηλαδή τον Βενιζέλο) και να δώσει 2 ευρώ που είναι αναγκαία για τη συμμετοχή, του δίνουμε τη συμβουλή να το ξανασκεφτεί και να αξιοποιήσει καλύτερα αυτό το ποσό με τον παρακάτω ή κάποιον άλλο παραπλήσιο τρόπο:
Στείλε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS για το χαμόγελο του παιδιού)
Το σχόλιο έγινε στη σελίδα μας στο facebook από το χρήστη Antimnimonio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: