Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ






ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ


Στο δημοψήφισμα που έκανε η χούντα το 1968 - για να επιβάλει το χουντικό...“Σύνταγμα” – είχαν τρία (3) ψηφοδέλτια. Το ΝΑΙ, το ΟΧΙ και το ΛΕΥΚΟ. Το κυριότερο; Είχαν φάκελο για να βάλεις μέσα το ψηφοδέλτιο που ήθελες. Και ο φάκελος είχε σφραγίδα και έβαζε μονογραφή ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής πριν το ρίξεις στην κάλπη.

Μετά οι χουντικοί πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 93%!

Το ίδιο έκανε η χούντα και με το “Δημοψήφισμα” του 1973 για τη κατάργηση της Βασιλείας. Είχε πάλι τρία ψηφοδέλτια και φάκελο με σφραγίδα που μετά τον μονόγραφε ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής, πριν το ρίξεις στη κάλπη.

Μετά οι χουντικοί πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 87%!

Καταγγέλλεται ότι "στη χαρά της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ", δεν έχουν προμηθεύσει με φακέλους και θα ρίχνει χύμα ο καθένας -χωρίς φάκελο- ότι ψηφοδέλτιο θέλει για να εμφανίσουν δεκάδες ανύπαρκτα ψηφοδέλτια προσθέτοντας στους υπολογιστές χιλιάδες ανθρώπους ότι δήθεν ψήφισαν
Πάλι η νοθεία! Πάλι στο 1961 επί ΕΡΕ όπου ψήφιζαν και τα... δένδρα!

Πάλι θα πετάξουν τις κάλπες -ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Τ0 1968 ΚΑΙ ΤΟ 1973- και θα βγάλουν αποτελέσματα από τα κομπιούτερ -ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ- και ενώ δεν θα έχουν ψηφίσει ούτε τριάντα χιλιάδες θα ανακοινώσουν ότι ψήφισαν πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες, μπορεί και διακόσιες χιλιάδες και ότι έλαβε ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ 85%!!!

* Αν τώρα προμηθεύσουν με φακέλους, πάλι ΝΟΘΕΙΑ προσθέτοντας ανύπαρκτους ψηφοφόρους στους υπολογιστές!
 
από το sibilla
 
Η διαδικασία της αυριανής ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ χωρίς φακέλους είναι παράτυπη και παράνομη, το τονίζω ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Η έλλειψη υπογεγραμμένου από την εφορευτική επιτροπή φακέλου μέσα στον οποίο θα μπαίνει το ψηφοδέλτιο είναι:

1) κατάφωρη και πρωτοφανής παραβίαση της μυστικότητας της ψηφοφορίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο ψηφοδέλτια εκ των οποίων το ΕΝΑ τυπωμένο...

2) δίνει την δυνατότητα να προστεθούν στην κάλπη ψηφοδέλτια ανεξέλεγκτα...

Η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τώρα και να αποκατασταθεί η στοιχειώδης δεοντολογία και νομιμότητα.

Πρέπει τώρα κ. Βενιζέλο να σταματήσετε τον διασυρμό του ΠΑΣΟΚ και των μελών του.

Καλώ κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ που ενδιαφέρεται για την προστασία της αξιοπρέπειάς του να κινήσει τις απαραίτητες πολιτικές και αν χρειαστεί τις νομικές διαδικασίες.

ΥΓ. Είναι διασταυρωμένο ότι οι Λοβέρδος και Βενιζέλος είναι κανονικοί και όχι μαϊμού συνταγματολόγοι; Αμφιβάλλω όταν συνδέουν με το όνομά τους τέτοιες παρανομίες...
από το alzap

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

 http://apneagr.blogspot.com/2012/03/evenizelos-evenizelos-venizelos-pasok.html#ixzz1pPbgsTTS  




ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ  
ΟΡΓΙΑΖΕΙ..
ΘΑΥΜΑΣΤΕ  ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια: