Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣ MEGA : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


Ήσαν τόσο προκλητικοί 
οι συντάκτες του MEGA 
σήμερα στις 8μμ 
που δεν άντεξα 
και τους έστειλα το παρακάτω e-mail.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 8ΜΜ MEGA

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.


Από αυτά που άκουσα να υποστηρίζουν οι συντάκτες σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων (8μμ) αποδεικνύεται ότι αφενός μεν είναι αρκετά χορτάτοι ώστε να μην καταλαβαίνουν την φτώχια του ελληνικού λαού, ότι ζουν, φαίνεται, σε άλλη χώρα και δεν ακούν την φωνή απόγνωσης του Ελληνικού λαού και τέλος ότι είναι παντελώς ανιστόρητοι αφού δεν γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους χύθηκαν κρουνοί αίματος το 1944-1949.

Εάν λοιπόν οι συντάκτες σας υποστηρίζοντας την προδοτική στάση των μνημονιακών που ταυτιζόμενοι με την κα Λαγκάρντ θέλουν να μας γυρίσουν πίσω σε αυτό που δεν συνέβη το 1949, να γίνουμε δηλαδή ανατολική χώρα και να έχουμε την εξέλιξη των λοιπών βαλκανικών χωρών με τους μισθούς πείνας τότε δεν διστάζω να αποκαλέσω την στάση αυτή τουλάχιστον ραγιάδικη και προδοτική.

Όπως τότε αγωνιστήκαμε για να μην έχουμε την κατάντια αυτή σας διαβεβαιώνουμε ότι με την ψήφο μας και την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ θα οδηγήσουμε την χώρα σε μια οδό ανάκαμψης έστω και με προσωρινές θυσίες. Θυσίες όμως με όραμα και όχι θυσίες για «να αποφύγουμε το χειρότερο» που είναι το ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ.

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Κων/νος Γραικιώτης
Οικονομολόγος



ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια: