Translate -TRANSLATE -

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΓια άλλη μια φορά χθες ο υπέρμαχος του μνημονίου και γνωστός τρομολάγνος κ . Μανώλης Καψής προσπάθησε να απαξιώσει την ψήφο στα αντιμνημονιακά κόμματα. 

Με το γνωστό ειρωνικό υφάκι του και με τις πασίγνωστες πια προβοκατόρικες ερωτήσεις του προσπάθησε να προπαγανδίσει και να αποτρέψει την ψήφιση των αντιμνημονιακών κομμάτων προβάλλοντας :
  1.  τον κίνδυνο ακυβερνησίας (αν και γνωρίζει ότι μια κυβέρνηση θα σχηματιστεί έτσι και αλλιώς)
  2. τον κίνδυνο να μην καταβληθούν στο δημόσιο μισθοί και συντάξεις (ψευδόμενος όπως στο παρελθόν -παραμονές ψήφισης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2- όταν πάλι πρόβαλε τα γνωστά τρομολάγνα συνθήματα των μνημονιακών και παρόλα τα ψεύδη τους πληρώνονταν κανονικά μισθοί – συντάξεις έστω και αν καθυστέρησε η εκταμίευση της σχετικής δόσης σχεδόν 4 μήνες).
  3. Την στείρα τακτική του ΚΚΕ (είναι το μόνο σημείο που συμφωνούμε)
  4. Την αδυναμία συνεννόησης των αντιμνημονιακών κομμάτων (και ειλικρινά απορώ πως στο θέμα αυτό δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ από τους εκπροσώπους των κομμάτων αυτών να του απαντήσει ως εξής:
«Σταματήστε επιτέλους κ. Καψή να τρομοκρατείτε τους ψηφοφόρους και να προπαγανδίζετε άμεσα και έμμεσα υπέρ των μνημονιακών κομμάτων και περιμένετε μέχρι να καταγραφεί ευθαρσώς η δύναμη του κάθε κόμματος με τις εκλογές που θα εκφράσουν την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . Να  είστε δε σίγουρος ότι την επομένη των εκλογών με νωπή  την εντολή του ελληνικού λαού θα βρεθεί η πλατφόρμα συνεννόησης των αντιμνημονιακών κομμάτων. Γιατί αν δεν βρεθεί η πλατφόρμα ξέρουμε πολύ καλά ότι  κινδυνεύουμε όλοι μας να σπαραχθούμε από τους αντιμνημονιακούς μας ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν την τύχη και το μέλλον τους και γνωρίζουμε αυτό που εσείς και οι μνημονιακοί φίλοι σας αγνοείτε ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ».

Εγώ έτσι θα του απαντούσα και θα του παρέθετα το τι θα πράξουν οι μνημονιακοί φίλοι του την επομένη των εκλογών.

Αν εσείς φίλοι αναγνώστες μου δεν το γνωρίζετε διαβάστε παρακάτω τα ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ:


Αυτά είναι τα μέτρα για μετά τις εκλογές που κρύβουν από το λαό…


Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος!

Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.

Δείτε τα αναλυτικά:

- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!

- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας

- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.

- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων

- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας

- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά

- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη.

- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%

- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά

- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ

- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα

- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου

- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο

- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης

- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών

- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.

- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)

- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου

- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης,

Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)

- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!

Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί από το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.

Πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε. Είστε πια άξιοι της μοίρας σας.

makeleio
πηγή:
http://troktiko.eu/2012/04/auta-einai-ta-metra-gia-meta-tis-ekloges-pou-kruboun-apo-to-lao-t-diabaste-perissotera-edo-http-apneagr-blogspot-com-2012-04-ekloges-ekloges12-ekloges2012-eklogesgr-html-ixzz1srth1nyu/

Δεν υπάρχουν σχόλια: