Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φραστικό επεισόδιο κατά του Κ.Παπούλια στην ΣΣΕ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !
Φραστικό επεισόδιο κατά του Κ.Παπούλια: 
"Πρόεδρε πρόσεχε τις υπογραφές σου"!
 
Mετά τον ξυλοδαρμό του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα ακόμα επεισόδιο ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους πολίτες σημειώθηκε σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, αυτή την φορά.

Συγκεκριμένα κατά την σημερινή επίσκεψη του Κάρολου Παπούλια στην Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη, ένας πολίτης, συγγενής σπουδαστή, φώναξε προς τον Πρόεδρο την ώρα της άφιξης του "Πρόεδρε πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου. Ο κόσμος πεινάει".

Η φράση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κόσμο.

Ο Κάρολος Παπούλιας που έχει υπογράψει όλα τα διατάγματα επικύρωσης των Μνημονίων και των εφρμοστικών νόμων, προτίμησε να μην απαντήσει.

Για να μην υπάρξουν και άλλα παρατράγουδα και μάλιστα για να μην μεταδοθούν πανελληνίως, την ώρα των δηλώσεων του ζήτησε η μπάντα να παιανίσει, για δεύτερη φορα, τον Εθνικό Ύμνο και ο ήχος της καλύψει τυχόν αποδοκιμασίες.

Σημειώνεται ότι η πρώτη παλλαϊκή αποδοκιμασία του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε συμβεί κατά την διακοπείσα παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Τμήμα ειδησεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: