Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εδώ γελάμε : Η «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ

ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ



Η «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΑΝΗΣΥΧΕΙ
Τελεσίγραφο βουλευτών: «Μην παίζετε με τις αντοχές μας»


Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Ανησυχεί για τις αντοχές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και δεν το κρύβει. Στην συνάντηση που είχε με τους υπουργούς-υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ συγκαλώντας ένα
μίνι-υπουργικό συμβούλιο ζήτησε να ενημερώνονται
πλήρως οι βουλευτές από τους υπουργούς για ό,τι γίνεται στους χώρους ευθύνης τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ιδιαίτερα έμφαση στον τομέα «ψυχολογία» και ανέφερε ότι πρέπει «να τονώσουμε το ηθικό των βουλευτών μας που καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις».

Όπως είπε η κοινοβουλευτική ομάδα δεν πρέπει να δέχεται αιφνιδιασμούς, αντιθέτως θα πρέπει να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση κυρίως σε επίπεδο υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόσφατη «ανταρσία» του Πάρι Κουκουλόπουλου και η καταψήφιση από μέρους του του άρθρου 81 για την δημοτική αστυνομία έχει εντείνει την αγωνία του κ. Βενιζέλου. Γνωρίζει πως από την στιγμή που έφθασε ο εξ απορρήτων του σε σημείο να καταψηφίζει και μάλιστα έχοντας την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τότε η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή απ' ότι δείχνει.

Ήδη οι πράσινοι βουλευτές στις μεταξύ τους συζητήσεις αναφέρουν ότι δύσκολα θα βρουν το κουράγιο να ψηφίσουν και τον Σεπτέμβριο νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Κάποιοι δε εξ αυτών σημειώνουν ότι η χώρα δεν θα αντέξει νέο μνημόνιο...

Ίσως και ένας από τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει τον κ. Κουκουλόπουλο είναι κι αυτός. Ότι δεν έχει περιθώρια ελιγμών. Ο Κώστας Σκανδαλίδης ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποίησε: «Μην παίζετε με τις αντοχές μας».

http://www.triklopodia.gr/2013/07/blog-post_1087.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: