Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ....


Την παρακάτω είδηση την αλίευσα στο ΕΘΝΟΣ της 24ης Οκτωβρίου 2009 και σας την παρουσιάζω γιατι απετέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη



Τα δώρα του ταξί

Χωρίς καμία επί πλέον επιβάρυνση

Μεταφέρει ηλικιωμένους αν­θρώπους που αργούν να επι­βιβαστούν και να αποβιβα­στούν από το ταξί και πολλές φορές τους συνοδεύει και μέ­χρι την πόρτα του σπιτιού τους.

Υπόσχεται ασφάλεια στη με­τακίνηση των παιδιών αλλά και συνοδεία κατά την έξοδο τους εφόσον της ζητηθεί.

Αναλαμβάνει τη μεταφορά κατοικίδιων αλλά και ασυνόδευτων δεμάτων.


Προσφέρει πάντοτε «κερά­σματα», ενώ στο πορτμπα­γκάζ υπάρχουν μικροδωράκια για τις υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής μετά α­ποδείξεως.



Πάντα υπάρχει μέσα στο τα­ξί ένα μίνι πακέτο καλλυντικών αλλά και η δυνατότητα έγκαι­ρης ειδοποίησης, ένα καλά οργανωμένο συνεργείο ομορ­φιάς για την ώρα που θα χρει­αστεί.



Πληροφορίες θα βρείτε στο www.bestotaxi.com ενώ μπο­ρείτε να επικοινωνήσετε μα­ζί της στο info@bestotaxi.com ή στο 6947 155 164.


Δεν είναι ουτοπία ή εικόνες από το μέλλον. Αν είστε τυχεροί/-ές μπορεί να συναντήσετε ένα από τα... ιδα­νικά ταξί που κυκλοφορούν στους αθηναϊκούς δρόμους και να απο­λαύσετε τις παροχές του δωρεάν...


Μια ολιγομελής γυναικεία ομά­δα οδηγών ταξί -στην οποία προ­σφάτως έχουνε ενσωματωθεί και άνδρες οδηγοί προσφέρει άνεση, α­σφάλεια, συνέπεια και ηρεμία σε κά­θε πελάτη ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.


Η έμπνευση ανήκει σε μια γυναίκα που προέρχεται από γενιές ταξιτζήδων και από τους δύο γονείς της και λατρεύει αυτό το οποίο κάνει. Από τις φωτογραφίες με τον ματρακά του πατέρα της και το κάθε αυτοκίνητο που είχε, η Ελένη Φιφλή βρέθηκε στο τιμόνι του δικού της, εδώ και ενά­μιση πλέον χρόνο, αυτοκινήτου ως οδηγός ταξί.





ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ...

Το όφελος και η ικανοποίηση ανεκτίμητα



Η 40χρονη Ελένη για χρόνια έψαχνε να κάνει κάτι, καθώς έβλεπε ότι τα παι­διά μεγάλωναν και η ίδια ένιωθε ότι είχε να δώσει πολλά. Έπειτα από δια­φόρων ειδών σεμινάρια, από ζαχα­ροπλαστική μέχρι κεραμική αισθάνθηκε ότι έφθασε η ώρα να κάνει κάτι που από μικρή λάτρευε. «Ξέφυγα από τη ρουτίνα μου μαζί με το... ταξί. Τόσο ε­γώ όσο και οι άλλα οδηγοί της ομά­δας μας προσπαθούμε να κάνουμε τον κάθε πελάτη να νιώσει άνετα και οι­κεία. Στο ταξί μου έχω από μαρμελά­δες που φτιάχνω μόνη μου μέχρι μικροδωράκια που μπορείς να αγοράσεις καθ' οδόν για κάποια στιγμή που σου έ­τυχε μια επίσκεψη και είναι όλα κλει­στά και δεν πρόλαβες. Για ό,τι που­λάω δίνω απόδειξη. Τα υπόλοιπα εί­ναι κέρασμα. Δεν μου στοιχίζει να προσφέρω ένα μπουκαλάκι νερό. Τα αγοράζω χονδρικής. Το κόστος είναι αστείο, αλλά το όφελος ανεκτίμητο και η ικανοποίηση στο πρόσωπο τους αναζωογονητική. Θέλω όποιος μπαίνει στο ταξί να νιώθει σαν στο σπίτι του. Όπως ακριβώς το γράφω και στο site μου (www.bestotaxi.com) «Μετακι­νηθείτε σαν στο σπίτι σας».


Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησε την εται­ρεία είναι γιατί έμαθε να αγαπά το τα­ξί, μεγάλωσε από αυτό και το σέβεται.«Δεν μου αρέσει η λογική ορισμένων συναδέλφων μου και δε θέλω να έ­χω καμία σχέση με αυτούς.


Αρκετά συ­χνά βγαίνω και μόνη μου στους δρό­μους, ως πελάτισσα, για να κάνω τη δι­κή μου έρευνα αγοράς. Αν συναντή­σω έναν συνάδελφο ευγενή καθαρό και τίμιο, του προτείνω να μπει στην ομάδα. Στην εταιρεία εργάζονται και άνδρες. Και φυσικά ρωτώ πάντα τους πελάτες που τηλεφωνούν αν επιθυ­μούν γυναίκα ή άνδρα οδηγό. Ξέρω πό­σο δύσκολο είναι για μια εργαζόμενη μητέρα να συνοδεύσει τα παιδιά της σε κάθε έξοδο ή την ηλικιωμένη μη­τέρα της για εξετάσεις, θέλει να εί­ναι σίγουρη για τον άνθρωπο που θα τους εμπιστευτεί και αυτό εγώ το εγγυώμαι. Μέσα από αυτή τη δουλειά έ­χω αποκτήσει πιστούς πελάτες αλλά και φίλους. Δεν μπορώ να τους απο­γοητεύσω. Αν το έκανα θα πρόδιδα την παρακαταθήκη που μου άφησε ο πα­τέρας μου...».




.


Δεν υπάρχουν σχόλια: