Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο Κ. Στεφανόπουλος ζήτησε «κούρεμα» του ενοικίου του!


Η κρίση χτύπησε την πόρτα και του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου!

Ο Κ. Στεφανόπουλος ζήτησε «κούρεμα» του ενοικίου του!

Συγκεκριμένα ο κ. Στεφανόπουλος ζήτησε μείωση στο ενοίκιο που καταβάλει για ακίνητο του Κολωνακίου από τον Δήμο Χίου επικαλούμενος οικονομική αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρα στο politischios.gr, ο Κ. Στεφανόπουλος, μέσω της κόρης του, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», κατέληξε σε δηλώσεις του στο www.politischios.gr, ο κ. Γιαννάρας...

 Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: