Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ




Λοιπόν ο καλλίτερος μαθητής της τελευταίας πολιτικής γραμμής της Νέας Δημοκρατίας είναι η ΔΗΜ.ΑΡ. 
Η προσφιλής πολιτική με το μνημόνιο και κατά του μνημονίου της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει ένα άξιο μαθητή στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη. Αρκεί να διαβάσει κανείς την συνέντευξη του κ. Κουβέλη στην μνημονιακή "Καθημερινή" της Κυριακής για να έχει μια εικόνα της μετεκλογικής πολιτικής  γραμμής που θα ακολουθήσει η ΔΗ.ΜΑΡ. 
Το γεγονός αυτό είναι βέβαια ιδιαίτερα ευχάριστο για να γνωρίζουμε ποιά από τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι υπέρ και ποια κατά του μνημονίου. Το αριστερό όμως άλλοθι κ. Κουβέλη στην μνημονιακή πολιτική της επόμενης κυβέρνησης  από ότι φαίνεται θα το δώσετε, έστω και αν προσπαθείτε να το ωραιοποιήσετε με το ναι μεν αλλά....
Η παρακάτω ανάρτηση που δημοσιεύεται σήμερα στο troktiko.eu είναι αποκαλυπτική:


«Δεσμευτική η νέα σύμβαση για την Ελλάδα»


 «Δεσμευτική η νέα σύμβαση για την Ελλάδα»

«Απαραίτητη» κρίνει την αναθεώρηση διατάξεων της νέας δανειακής σύμβασης ο Φώτης Κουβέλης, αν και δέχεται ότι είναι δεσμευτική για τη χώρα.
Αυτό τονίζει ο αρχηγός της Δημοκρατικής Αριστεράς σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ.Κουβέλης δηλώνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε μετεκλογικές συνεργασίες μόνο σε προγραμματική βάση και επισημαίνει ότι με βάση τις συγκεκριμένες θέσεις που διατυπώνουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας. Προσθέτει επίσης ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα αποτελέσει αριστερό άλλοθι για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

 http://troktiko.eu/2012/03/desmeutiki-h-nea-sumbash-gia-thn-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια: