Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ










ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΚΑΙ
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ!!!

Ο Ντέϊβ ΜΠΑΝΤΟΥ, ήταν στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ). Και παραιτήθηκε. Στο έγγραφο της παραίτησής του, έγραφε, προς τον Εργοδότη του (Δ.Ν.Τ).

«Σήμερα, παραιτούμαι, από το Προσωπικό του Δ.Ν.Τ. Εργαζόμουνα επί 12 ΧΡΟΝΙΑ, στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του Ταμείου. Με όπλα τα φάρμακα και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι, εναντίον των Κυβ
ερνήσεων και των ΛΑΩΝ και τους έπινα το αίμα... (για λογαριασμό σας). Με την παραίτησή μου, ελπίζω, να μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου, από το αίμα εκατομμυρίων, φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων. Το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει, σαν ποτάμι. Αισθάνομαι, ότι, δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι, σε ολόκληρο τον κόσμο, για να καθαριστώ, απ’ όσα έκανα, στο όνομά σας.»

Ολες τις παραπάνω καταγγελίες, τεκμηρίωσε, το στέλεχος του Δ.Ν.Τ και με πραγματικά περιστατικά. Π.χ. παράθεσε στο έγγραφο της παραίτησής του, μεταξύ των άλλων, (ενδεικτικά), πως, ε π ι ν ο ο ύ σ ε, κυριολεκτικά από το πουθενά, τεράστια, απλήρωτα, κρατικά χρέη!. Πως, είχε διογκώσει και χαλκεύσει, Στατιστικά Στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τις χώρες. Πως οι διαρθρωτικές αλλαγές του ΔΝΤ, ήταν μία μορφή μαζικών βασανιστηρίων, καθώς, οι ΛΑΟΙ, που, ούρλιαζαν από τον πόνο, υποχρεώνονταν, να γονατίζουν, μπροστά τους, τσακισμένοι, τρομοκρατημένοι και κομματιασμένοι, ικετεύοντας για ένα ίχνος λογικής και αξιοπρέπειας, εκ μέρους τους. Ομως αυτοί, γελούσαν απάνθρωπα στα μούτρα τους και τα βασανιστήρια συνεχίζονταν αμείωτα!!..

Με τέτοιες δεδομένες ομολογίες, των «Γερακιών», της Τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, οι Ευρωπαίοι πολίτες και ειδικώτερα οι Ελληνες, έχουν υποχρέωση, να προβλέψουν ΜΟΝΟ τον τελικό όλεθρο. Και βαρύνονται, με επιτακτικό καθήκον, να τον προλάβουν.

Ο πιό αποτελεσματικός τρόπος, αναχαίτησης, του τελικού ολέθρου, που, έρχεται, είναι η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».

Ηδη, από 13-8-2012, εκχωρήθηκαν στο «Ταμείο Αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου» («ΤΑΪΠΕΔ») ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ της Ζακύνθου, της Πύλου, της Μυκόνου, του Κατάκωλου, της Επιδαύρου, της Γλυφάδας του Πόρου, της Σκιάθου, της Σκύρου, του Αγίου Νικολάου ΚΡΗΤΗΣ, της Ιτέας, της Καλαμαριάς, της Κώ, του Αλίμου, της Υδρας, του Ρεθύμνου, της Ρόδου, της ΣΟΥΔΑΣ, και του Αργοστολίου. Και κατευθύνονται, ξεπουλημένα, σε ιδιώτες. Η χώρα, με τα απέραντα ΠΕΛΑΓΗ, και οι πολίτες με την πελαγίσια ψυχή, μένουν, ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!

Εχουμε ΧΡΕΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Είμαστε απόγονοι, Αλύγιστων Αγωνιστών!
ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: