Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ !




Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ !

Στη μέγγενη της Τρόικας, βρίσκεται πλέον και η Κύπρος καθώς ημέρα με την ημέρα, εγκλωβίζεται ολοένα σε οδυνηρό αδιέξοδο.
Οι Διεθνείς Μεθοδευτές , θέλουν να αποκόψουν ανοιχτά την Κύπρο από τη βασική πλουτοπαραγωγική της πηγή, το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ταυτόχρονα, να υποθηκεύσουν, έναντι πινακίου φακής, από τώρα το νέο πλούτο της Χώρας, το φυσικό αέρι και το πετρέλαιο.
Έναντι κατασκευασμένων αναγκών δανεισμού (που δεν ξεπερνά τα 10 δις ευρώ), μεθοδεύεται να υποθηκευτούν κοιτάσματα υδρογονανθράκων αξίας από 300% έως 2950% του Κυπριακού ΑΕΠ.
Μέσω της διαχείρισης του δήθεν χρέους της Κύπρου, οι Διεθνείς Τοκογλύφοι, με προεξάρχον το αδηφάγο Γερμανικό Κεφάλαιο, εξασφαλίζει πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης.
Όσο για τον πληθυσμό της Κύπρου, αυτός δεν έχει να περιμένει τίποτα άλλο παρά ύφεση, φτωχοποίηση, ανασφάλεια, κατά το Ελλαδικό μοντέλο.
Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, είναι η μόνη λύση και για την χιλιοβασανισμένη Κύπρο.
Οταν ο αδίστακτος Δανειστής, βάζει στόχαστρο την κυριαρχία και τον εθνικό πλούτο, με ταυτόχρονο κίνδυνο φτωχοποίησης των κατοίκων, τότε ο ρόλος τους, ως καταχρηστικός και παράνομος ματαιώνεται.

Υπόγραψε και εσύ.
www.1millionsignatures.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: