Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ


Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρους κύκλους του Υπ. Οικονομικών και δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα στο BORAEINAI.BLOGSPOT.COM , στο νομοσχέδιο για την φορολογία εισοδήματος, που κατατέθηκε πρόσφατα προς ψήφιση στη Βουλή και μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής σχεδιασμού, περιελήφθη ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, στην παράγραφο για τα ΕΝΤΥΠΑ που θα κατατίθενται από τους φορολογουμένους με την ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ώστε να συμπεριληφθεί και η υποχρεωτική συμπλήρωση του ΕΝΤΥΠΟΥ Ε69 από τους έχοντας λίαν υψηλά εισοδήματα.

Το έντυπο Ε69 θεωρείται επαναστατικό για την πάταξη της φοροδιαφυγής και αναμένεται να υιοθετηθεί και από τον Επίτροπο Οικονομίας της ΕΕ.

Απ’ ότι πληροφορούμεθα από εγκύρους ευρωπαϊκούς οικονομικούς κύκλους πρόκειται σύντομα να εκδοθεί κατεπείγουσα ντιρεκτίβα της ΕΕ προκειμένου το συγκεκριμένο έντυπο να περιληφθεί ΑΜΕΣΑ στα έντυπα δήλωσης φόρου εισοδήματος και των λοιπών Ευρωπαϊκών χωρών.

Αντίγραφο του σημαντικού ΕΝΤΥΠΟΥ Ε69 μπορείτε να δείτε παρακάτω. (‘Όπως πάντα με διπλό κλικάρισμα το βλέπετε μεγαλύτερο)






Δεν υπάρχουν σχόλια: