Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ 14 ETΩΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ S.O.S






Για την εξαφάνιση της ανήλικης Δέσποινας Τσαπρούνη 

(14 ετών)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28 Αυγούστου 2011


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ (14 ΕΤΩΝ)
  
Στις 24 Αυγούστου 2011 η Τσαπρούνη Δέσποινα (14 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

http://www.hamogelo.gr/4-1/848/-Exafanish-ths-anhlikhs-Despoinas-Tsaproynh-%2814-eton%29-

Σοκ στην αθλητική οικογένεια από την εξαφάνιση της Δέσποινας

Σοκ στην αθλητική οικογένεια από την εξαφάνιση της Δέσποινας


Σοκ στην αθλητική οικογένεια προκαλεί η εξαφάνιση της ανήλικης αδελφής του μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαπρούνη. Πρόκειται για τη Δέσποινα Τσαπρούνη, 14 ετών, που έχει χαθεί από τις 24 Αυγούστου.

Για την εξαφάνιση της 14χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία ζητεί από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με την ίδια την οργάνωση ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, στον αριθμό 116000.

Η ανήλικη εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, το ύψος της είναι 1.72 μέτρα και έχει βάρος 56 κιλά. Επίσης, έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μοβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

«Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει, με τη βοήθεια όλων μας, σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους» αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», που επισημαίνει ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου, με τεράστια απήχηση.

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση της 14χρονης εξέδωσε και ο σύλλογος μπάσκετ του Ηλυσιακού, στον οποίο αγωνίζεται ο αδελφός της. «Η οικογένεια του Ηλυσιακού είναι συγκλονισμένη από την περιπέτεια του Κώστα Τσαπρούνη» αναφέρει η διοίκηση της ΚΑΕ, προσθέτοντας ότι όλα τα μέλη του συλλόγου «εκλιπαρούν» όποιον γνωρίζει κάτι για το θέμα ή έχει δει τη μικρή Δέσποινα να επικοινωνήσει με τις αρχές ή με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

http://www.madata.gr/epikairotita/social/128798.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: