Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιαούρτια και καρέκλες στον Γιώργο Νταλάρα...






Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ : «Μνημόνιο ή καταστροφή»


Γιαούρτια και καρέκλες στον Γιώργο Νταλάρα... 

 

Με καφέδες, γιαούρτια και πολλές αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί «οπαδοί» του, στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κακούρης» στο Ίλιον χτες Δευτέρα βράδυ. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.
Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε κανονικά την συναυλία. «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν», ανέφερε ο τραγουδιστής.
Ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας, ενώ άγριο «γιουχάρισμα» δέχτηκε και την πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια.

Αυτά παθαίνει όποιος εκβιάζει δημόσια λέγοντας: "'Η μνημόνιο ή καταστροφή". Σιγά σιγά θα μπαίνει τάξη σε αυτή τη χώρα και εάν η δικαιοσύνη δεν επέμβει στο δοσιλογιστάν που λέγεται Ελλάδα, τότε ο δύσμοιρος λαός, θα αναγκαστεί τουλάχιστον στις γιαουρτοβολές...
Και για εκείνους που δυσανασχετούν με αυτές, είναι καλύτερα να δυσανασχετούν όταν κόβουν μισθούς και συντάξεις στους γέροντες για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες σε συνδυασμό την συνεχή γενοκτονία του Λαού μας...
Η Νίκαια και τα Λιόσια δεν είναι Φιλοθέη. Έχουν μεγαλώσει με δυσκολίες και άδικο...
  
Δείτε το σχετικό βίντεο:
http://librodoro.blogspot.com/2012/03/blog-post_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: