Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ








http://www.imf.org/external/np/omd/bios/cl.htm

After being admitted as a lawyer to the Paris Bar, Christine Lagarde joined the international law firm of Baker & McKenzie as an associate, specializing in Labor, Anti-trust, and Mergers & Acquisitions. A member of the Executive Committee of the Firm in 1995, Christine Lagarde became the Chairman of the Global Executive Committee of Baker & McKenzie in 1999, and subsequently Chairman of the Global Strategic Committee in 2004.

Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!

Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια. 

Η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE.  Μια εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine Langarde όπως θα είδατε παραπάνω.

Δυστυχώς γίνεται πλέον για μια ακόμη φορά φανερό ότι όλη η μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση μέσω του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου όπως και η  ΕΛΣΤΑΤ με το μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων για να στηριχθεί η επιλογή της μνημονιακής λύσης. Το καταστροφικό μνημόνιο στην ουσία ωφέλησε το ΔΝΤ ενώ τώρα η καταστροφή λαμβάνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας με την μεθοδευμένη εκποίηση των ασημικών...

Όπως έγινε γνωστό η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε την πρόσληψη συμβούλων για ένδεκα σχέδια αποκρατικοποιήσεων.

Ειδικότερα για την εταιρεία ΕΛΠΕ αναφέρει: "Την προς το σκοπό της πώλησης έως και του συνόλου των μετοχών της ΕΛΠΕ με την ανάθεση του «έργου» στη δικηγορική εταιρία «Baker & McKenzie»".Αυτό σημαίνει ότι μας έχουν για τόσο πολύ βλάκες που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Και αυτό διότι η κυρία Christine Lagarde ήταν η Πρόεδρος του Δικηγορικού γραφείου «Baker & McKenzie» πριν να γίνει Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και στην συνέχεια δηλ. σήμερα η Πρόεδρος του ΔΝΤ (IMF). Ακόμα, το γνωστό αυτό δικηγορικό γραφείο «Baker & McKenzie» έχει πελάτες τους μεγαλύτερους Γερμανικούς Ομίλους και νομίζουμε ότι αυτό λέει πολλά.

Τι άλλο ακόμα θα ζήσουμε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: