Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

GREEKPAYBACK - ΑΣ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΑΤΥΡΙΖΟΝΤΑΣ




Και άν ακόμα δεν έχετε εκτονωθεί υπάρχει και η παρακάτω ιστοσελίδα, που μου έστειλαν φίλοι στο e-mail μου, για μεγαλίτερη εκτόνωση.

http://www.greekpayback.com/



Αυτό το τελευταίο μου θυμίζει την εποχή που υπηρετούσα σαν υποψήφιος ΔΕΑ ΠΒ (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πυροβολικού) στο Μεγάλο Πεύκο.

Εκεί το 1973 έπεφτε από τους Βητάδες (την σειρά των υποψηφίων ΔΕΑ που εκπαίδευαν εμάς τα ... στραβάδια) αρκετά γερό καψόνι.

Το βράδυ λοιπόν που πέφταμε να κοιμηθούμε οι Βητάδες μας καλούσαν με το χαρακτηρηστικό "Καληνύχτα παιδάκι τάδε" (τάδε ήταν το όνομα του στραβαδιού που είχε καψοναριστή αρκετά εκείνη την μέρα) να τους βρίσουμε.

Έτσι λοιπόν εκτονωνόμασταν και οι Βητάδες μας κοιμόντουσαν με σιγουριά ότι δεν θα βρεθεί κάποιος Αλφάς να κάνει καμιά τρέλα.

Λέτε λοιπόν αυτη η ιστοσελίδα να βοηθάει να μην ..........;;;;;!!!!!

Το λέω γιατί σήμερα μου έστειλαν και αυτή την φωτογραφία από τα τελευταία γεγονότα που, προσωπικά έχοντας δημοκρατικές ευαισθησίες δεν την επικροτώ και την καταδικάζω, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που υπηρετούν τον Λαό μέσα στο Κοινοβούλιο.

Η απαξίωση του Δημοκρατικού Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος δεν ωφελεί κανένα και θα πρέπει οι βουλευτές και η Κυβέρνηση με την στάση τους να δείξουν ότι ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και εικόνες σαν και αυτή δεν έχουν θέση σε μια ΧΡΗΣΤΗ Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;;;;

Θα τα καταφέρουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και όχι "βολευτές" να μας το αποδείξουν;;;;;;!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: