Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ


Ότι λειτουργούμε σαν χώρα "στο περίπου" το γνωρίζουμε πολύ καλά. 'Οταν όμως πρόκειται για ευαίσθητα θέματα , που μπορεί να επηρεάσουν την Εθνική μας υπόσταση ή την ασφάλεια του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να τα αμελούμε ή ακόμα χειρότερα να αδιαφορούμε.

Σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η 5ετής θητεία του Κώστα Μακρόπουλου στην διεύθυνση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο καθηγητής που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την σεισμολογία στην Ελλάδα , που όλοι έχουμε δει και γνωρίζουμε την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά κυρίως το ήθος του και τον ήπιο και μεστό λόγο του  , απο σήμερα το βράδυ παύει να προϊσταται του ευαίσθητου Εθνικά τομέα της έρευνας και παρακολούθησης της σεισμικότητας της πατρίδας μας οποίος μένει στην ουσία "ορφανός".

Ο λόγος ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αρβανιτόπουλος δεν έχει κινήσει κάν τις διαδικασίες αναπλήρωσης....Τόση απαξίωση πιά ;;;
 
Ευτυχώς που το φιλότιμο των επιστημόνων περισσεύει στο Γεωδυναμικό  και γίνεται κάποιο έργο.....γιατι αν περιμέναμε απο την πολιτεία σωθήκαμε....



http://earthquake-now.blogspot.gr/2013/11/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: