Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η επίθεση στον Δ. Στρατούλη


Διάβασα όλη την ειδησεογραφία για το συμβάν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε άνανδρη επίθεση. Όμως ας είμαστε προσεκτικοί καθώς η πολιτική διαίσθησή μου λέει ότι πλέον επικίνδυνοι απ' όλους είναι οι γνωστοί άγνωστοι του παρακράτους, αυτοί που ευθύνονται για τα θύματα της Marfin και δεν έχουν καταφέρει να τους συλλάβουν και να μας τους δείξουν. Αυτοί που διέλυσαν τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αυτοί που εμφανίζονται με κουκούλες και διαλύουν κάθε ειρηνική διαμαρτυρία των πολιτών ενάντια στα Μνημόνια.  Και διερωτιέμαι " Μα είναι τόσο ανεγκέφαλοι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή";;;

Εκείνο όμως που με προβληματίζει και με φοβίζει είναι η σκέψη μήπως ξύπνησε το παρακράτος και μετά την προσπάθεια διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την γνωστή αποστασία στο κόμμα τους στήνει τώρα ύποπτα παιγνίδια με διπλό στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να τον τρομάξει και να τον κάνει να παρασυρθεί σε μια αντιπαλότητα με τους Χρυσαυγίτες,την δε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να την διαλύσει με νομικά τερτίπια αφού "εμπλέκονται" σε φασιστικές πράξεις βίας. 

Για να έχουμε λοιπόν υπόψη μας και αυτή την παράμετρο που χτυπάει ολόκληρο το διασπασμένο αντιμνημονιακό μέτωπο...γιατί απ'ότι φαίνεται - χωρίς να έχω αποδείξεις αλλά μου βρωμάει πολύ- υπάρχουν κάποιοι κρυφο φασίστες που είναι πολύ πιο φασίστες και περισσότερο επικίνδυνοι από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Και αυτό είναι ακόμα πολύ πιο χειρότερο φαινόμενο.

Όσο για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" ας σκεφτούμε πιο καλά ποιοι το δημιούργησαν και το έθρεψαν και ποιοι με τις πράξεις τους έχουν γίνει νεροκουβαλητές της.....
κγ

Επίθεση και τραυματισμός Στρατούλη... στο ΟΑΚΑ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα...

Χτύπησαν τον Στρατούλη έξω από το ΟΑΚΑ!
Εξι άγνωστοι, επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ'ητρη Στρατούλη, την ώρα που αυτός κατεθυνόταν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο!
Εξω από τη Θύρα 11, έξι άγνωστοι τον αναγνώρισαν, τον χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο βουλευτής να μεταφερθεί στο ιατρείο του σταδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες...
Ευτυχώς, ο Στρατούλης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως έλεγε ο ίδιος «δέχτηκα δύο χτυπήματα στο κεφάλι» και αυτή την ώρα παραμένει στο ιατρείο του Ολυμπιακού σταδίου!
http://ellinoskopio.blogspot.gr/2012/12/blog-post_71.html

Επίθεση Χρυσαυγιτών στον Δ. Στρατούλη

Αγρια επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Ατρομήτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, όπως καταγγέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως αποτέλεσμα ο βουλευτής μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Τώρα θα σε σκοτώσουμε» φώναξαν τα τρία μέλη της Χρυσής Αυγής στον κ. Στρατούλη προτού του επιτεθούν, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως "τώρα θα σε σκοτώσουμε".

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή


Απάντηση στις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δέχτηκε επίθεση, έδωσε, με γραπτή ανακοίνωση του το κόμμα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

Aνακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης εξέδωσε και η ΔΗΜΑΡ, στην οποία αναφέρει:

"Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα την χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα.

Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες".

Aνακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

"Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση βίας και τρομοκρατίας μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.

Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταδίκη του νεοναζισμού και της κοινωνικής και ρατσιστικής βίας καλώντας όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου σε συσπείρωση και ενότητα", καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=104443&cid=2 


ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ
Η.Κασιδιάρης: "Ψεύτες και συκοφάντες οι ΣΥΡΙΖΑίοι"
«Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψεύτες και συκοφάντες κακής ποιότητας. Ενώ ο κ. Στρατούλης έλεγε ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση, στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Όταν οργανώνουν να πουν ένα ψέμα να το κάνουν σωστά», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
  Στο κόμμα είναι εξοργισμένοι από τον Δ.Στρατούλη και τον ΣΥΡΙΖΑ που χωρίς καμία απόδειξη υποστηρίζουν ότι πολίτες ψηφοφόροι του κόμματος τον κτύπησαν και μάλιστα  του ... δήλωσαν (!) ότι είναι και "χρυσαυγίτες"! 

"Η Αριστερά φημίζεται για τα ψεύδη της και την πλαστογράφηση γεγονότων και συμβάντων, δεν μας κάνεις εντύπωση", σημείωνε ο Η.Κασιδιάρης

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το boraeinai.blogspot.com μέσα στο πνεύμα της ελευθερίας του λόγου αναρτά όλα τα σχόλια που του στέλνονται (εφόσον είναι διατυπωμένα με κόσμιο ύφος)  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα υιοθετεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το boraeinai.blogspot.com αποδοκιμάζει με το πλέον έντονο και κατηγορηματικό τόνο την βιαιοπραγία εις βάρος του βουλευτή του Συνασπισμού κ. Στρατούλη. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσαλάκωτος και μάλλον ευδιάθετος!

http://www.youtube.com/watch?v=VDTuvGBx8gE

Πιο πιθανό μου φαίνεται να τους σάπισε στο ξύλο ( 76 νίντζα, 22 μουτζαχεντίν, 14 σουμόκα, 8 αρσιβαρίστες, 4 εξωγήινους και τον Μπάτμαν! ) και να τους έθαψε! Τύφλα να έχει ο Τσακ Νόρρις

Ανώνυμος είπε...

Η Είδηση: Στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, έξω από τη θύρα 11 τρεις άγνωστοι κτύπησαν τον Στρατούλη, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής!!!
Τα κόμματα καταδίκασαν την πράξη. Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει και καταδικάζει και αυτή την πράξη…
Η ιστορική εμπειρία, το θεατρικό σκηνικό
του ξυλοδαρμού, αλλά και η αναγωγή της Χρυσής Αυγής σε «δαίμονα» κατά της «Δημοκρατίας», καθώς και το πολιτικό κλίμα που ετοιμάζουν για αιματηρές συγκρούσεις των «άκρων» (γύρω από αυτήν την ΑΠΑΤΗ), μας οδηγεί στο εξής πολιτικό συμπέρασμα: Ότι αυτός ο ξυλοδαρμός είναι μια χοντροκομμένη προβοκάτσια, έστω και αν έγινε, διότι πολλοί «ξυλοδαρμοί» εδώ στην Ελλάδα είναι μαϊμούδες.
Να θυμηθούμε μόνο τον ξυλοδαρμό μαϊμού του Πολυζωγόπουλου, ή το τελετουργικό θέαμα με το λοστό που κτύπησε τον Ευθυμίου…
Εδώ στην Ελλάδα το είδος αυτών των «ξυλοδαρμών» είναι ιδιαίτερα προσφιλές για το παρακράτος, τους πολιτικούς του και ιδιαίτερα για τις προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος (ΜΜΕ)…
Ο Ξυλοδαρμός, όμως, του Στρατούλη εμπλουτίζεται με ένα επιπλέον «στοιχείο»: Οι «εκτελεστές» δηλώνουν και διαλαλούν την πολιτική τους ταυτότητα!!!
Δηλαδή διαπράττουν το «έγκλημα» για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ πολιτικό ζήτημα, για να ρίξουν νερό στο μύλο στη στρατηγική εκείνη των κομμάτων που τοποθετεί τη Χρυσή Αυγή στη θέση του δαιμονοποιημένου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ κατά του καθεστώτος. Να πυροδοτήσουν δηλαδή παραπέρα το συγκρουσιακό και διχαστικό κλίμα ανάμεσα σε μια εικονική αντίθεση: Χρυσή Αυγή από τη μια και το ΣΥΝΟΛΟ των πολιτικών δυνάμεων από την άλλη. Από τη μια ο επελαύνων νεοταξικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ (το κυβερνητικό και κομματικό οικοδόμημά του) εναντίον του «φασισμού» της Χρυσής Αυγής (του παρωχημένου αυτού φασισμού, ο οποίος απλώς αποτελεί το χρήσιμο, παρακρατικό «εργαλείο» του νεοταξικού φασισμού).
Εδώ βρισκόμαστε μπροστά στην ίδια ΣΥΝΤΑΓΗ της κατασκευασμένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών, αυτή που είχε σαν πρώτη ύλη τις «ακροαριστερές» ποικιλίες και οργανώσεις.
Εδώ απλώς αλλάζει το χρώμα της κατασκευής: Από «ακροαριστερό» γίνεται «ακροδεξιό» και «φασιστικό» (Χρυσή Αυγή). Η μέθοδος, η λογική και οι στόχοι είναι οι ίδιοι: Να συσπειρώσουν το καταρρέων καθεστώς, αλλά και όλη την κοινωνία γύρω από τη νέα απειλή, τον παλιό ΦΑΣΙΣΜΟ.
Με πιο απλά λόγια: Να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ, να μεταθέσουν, αλλά και να ξεπλύνουν τη ΦΡΙΚΗ του υπαρκτού, ζωντανού φασισμού που ζούμε (το φασισμό της Νέας Τάξης και των πολιτικών τους ανδρεικέλων), με το νέο κατασκευασμένο «σκιάχτρο»: τη Χρυσή Αυγή (το παρακρατικό απομεινάρι μιας παρωχημένης φασιστικής μάσκας).
Σε αυτήν τη σκηνοθεσία εντάσσεται και ο «ξυλοδαρμός» του Στρατούλη. Μια σκηνοθεσία διάτρητη από όλες τις πλευρές και κακοστημένη. Μια σκηνοθεσία ανάλογη με την αισθητική του καταρρέοντος καθεστώτος: Την αισθητική του τρομοκρατικού ΚΙΤΣ…
Ο «ξυλοδαρμός» του Στρατούλη είναι ένας ακόμα κρίκος στη νεοταξική στρατηγική των αιματηρών και ΕΙΚΟΝΙΚΑ διχαστικών επεισοδίων που έχουν σχεδιάσει τα μαντρόσκυλα της Νέας Τάξης: Μυστικές υπηρεσίες και παρακράτος, με τα κόμματά τους και τις ομάδες κρούσης τους…
Υ.Γ. Μια σημειολογική λεπτομέρεια: Στο γήπεδο της ΑΕΚ (εκεί έγινε το επεισόδιο) την κυρίαρχη «εποπτεία» την έχουν οι οργανωμένοι χούλιγκαν της ομάδας.
Αυτοί οι χούλιγκαν καθοδηγούνται από τους σκληρούς «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων και ΟΧΙ από τους χρυσαυγίτες…
Πήγαν, λοιπόν, εκεί χρυσαυγίτες και ξυλοφόρτωσαν τον Στρατούλη ανενόχλητοι και ασύλληπτοι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάταια προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στη Χρυσή Αυγή με όφελος την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ διότι:
1. Όσο οι μισθοί και συντάξεις κόβονται τόσο ο κόσμος δεν πιστεύει τα ασυνεπή μνημονιακα κόμματα και ζητά καταφύγιο στη Χρυσή Αυγή
2. Όσο οι μετανάστες κλέβουν, μεταφέρουν αρρώστιες και κάνουν την ανάγκη τους στο δρόμο ενώ η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια, τόσο ο κόσμος ζητά προστασία στη Χρυσή Αυγή
3. Όσο νοσηλεύονται δωρεάν και τρώνε δωρεάν οι μετανάστες ενώ οι Έλληνες δεν έχουν χρήματα να πάνε σε γιατρό ενώ έχουν πληρώσει τα ένσημα τους και τα μνημονικά κόμματα τους βοηθούν (τους μετανάστες) και παρέχουν κάθε βοήθεια τόσο ο κόσμος καταφεύγει στη Χρυσή Αυγή
4. Όσο τα μνημονιακα κόμματα αφήνουν ελεύθερους και «χαϊδεύουν» τους μετανάστες και όσο οι Έλληνες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο τόσο ο κόσμος ζητά προστασία στη Χρυσή Αυγή
5. Όσο τα μνημονιακα κόμματα βομβαρδίζουν με φόρους και κόβουν το ρεύμα σε έλληνες ενώ η Χρυσή Αυγή παρέχει δωρεάν συσσίτια σε Έλληνες, τόσο ο κόσμος ψηφίζει την Χρυσή Αυγή
6. Όταν ο γέρος ληστεύεται έξω από την τράπεζα μόλις πάρει την σύνταξη του τόσο ο κόσμος ζητά προστασία στη Χρυσή Αυγή
7. Όσο αλλοδαποί δολοφόνοι αποφυλακίζονται, τόσο ο κόσμος καταφεύγει στη Χρυσή Αυγή
8. Όταν ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν βάζει χριστουγεννιάτικο δένδρο για να μην «στενοχωρήσει» τους αλλοδαπούς τόσο ο κόσμος καταφεύγει στη Χρυσή Αυγή
9. Όταν ο Δήμαρχος Αθηναίων μαζί με τον ΣΙΡΡΙΖΑ διαδηλώνουν στην πρώτη γραμμή για την «αντιρατσιστική συμπεριφορά των Ελλήνων» αυτό είναι εξοργιστικό. Δηλαδή και να μας κλέβουν και να λέμε ευχαριστώ !!!! Ετσι ο κόσμος ζητά ελπίδα στη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι κορόιδο ο κόσμος.

Η Χρυσή Αυγή μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνει στα ποσοστά ψήφου. Αυτό είναι σίγουρο. Οι μέρες των μνημονιακων κομμάτων είναι μετρημένες !!!!!!!
Εδώ που τα λέμε ακόμα και ξύλο να έφαγε ο Στρατουλης από τη Χρυσή Αυγή ή κάποιον άλλον είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήθηκε το λαϊκό αίσθημα, έστω και αν ο δράστης ήταν αυτόνομα υποκινούμενος!!!! Αν έτρωγαν ξύλο και οι υπόλοιποι προδότες των μηνμονιακων κομμάτων θα τολμούσαν να κάνουν τον κόσμο να πεινάει; Μιλάνε οι υποκριτές με τη γραβάτα για δημοκρατία, τη στιγμή που στο όνομα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης κάνουν τα χειρότερα εγκλήματα !!!!!!!