Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ




ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Η μυστηριώδης αυτοκτονία των τουριστών στην Κεφαλονιά ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από τη φρικιαστική δράση των σατανιστών της Παλλήνης και του 22χρονου Αλέξανδρου Παπαγεωργίου από τη Γλυφάδα.
Η ανατριχιαστική υπόθεση των σατανιστών της Κεφαλονιάς ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν. Ένα από τα πιο μυστηριώδη εγκλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φαίνεται ότι οφείλεται σε διπλή αυτοκτονία-θυσία των εαυτών τους στον Εωσφόρο.
Η εύρεση ενός μενταγιόν σε σχήμα πεντάλφας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι χρονικά ο θάνατος τους επήλθε κοντά στην πανσέληνο, ενίσχυσε τις υπόνοιες των αστυνομικών για τελετές μαύρης μαγείας. Τα θύματα, ένας Γερμανός, κατ' εκτίμηση 30 ετών, και μία Βουλγάρα, κατ' εκτίμηση 25 ετών, πήραν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μαχαίρια και έβαλαν σχεδόν ταυτόχρονα τέλος στη ζωή τους.
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το ζευγάρι αρχικά αυτοτραυματίστηκε στα χέρια, όπου βρέθηκαν μαχαιριές. Πρώτα πέθανε η γυναίκα, η οποία δεν άντεξε την ακατάσχετη αιμορραγία από τα πολλά διαφορετικά τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό της.
Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος ομοίως είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια, πήρε το μαχαίρι και προκάλεσε στον εαυτό του βαθύ τραύμα στο στήθος (στο ύψος της καρδιάς). Όπως αναφέρουν πηγές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ούτε ο Γερμανός ούτε η γυναίκα από τη Βουλγαρία είχαν αμυντικά τραύματα. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν αποκλείεται το σενάριο ο ένας να δολοφόνησε τον άλλον. Οι Αρχές καλούνται, δηλαδή, να εξιχνιάσουν μια ταυτόχρονη αυτοχειρία, περιστατικό που περιγράφεται ως εξαιρετικά σπάνιο.
Το ζευγάρι ήρθε στις 26 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές στα Βλαχάτα. Εκεί έκλεισε μέσω γνωστής εφαρμογής δύο δωμάτια. Στο δεύτερο από αυτά βρέθηκαν νεκροί από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία, ανοίγοντας την πόρτα, βρήκε στον καναπέ του σαλονιού νεκρή τη Βουλγάρα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια και τον σύντροφο της στο μπάνιο του σπιτιού να κείτεται νεκρός, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και στο στήθος.



Το ανατριχιαστικό χρονικό

Οι δύο νέοι, ένας 30χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Βουλγάρα, φαίνεται πως αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής, ενώ άγνωστο παραμένει εάν αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός τους, να «αυτοθυσιαστούν» δηλαδή στον Σατανά.
Παλιά σημάδια και ουλές στο σώμα της Λίλια Μποτούσεβα αποδεικνύουν πως η 23χρονη είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών προς χάριν του «θεού Δαίμονα».
Η τελευταία της απόπειρα να «ευχαριστήσει» τον Εωσφόρο έφερε και το τέλος της ζωής της, αφού από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε και έτσι επήλθε ο θάνατος.
Με λίγα λεπτά διαφορά «έφυγε» και ο 30χρονος σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή χαρακώνοντας και ο ίδιος τα χέρια του. Η αιμορραγία σε αυτόν όμως δεν επέφερε το θάνατο και μπροστά στη νεκρή κοπέλα του αποφάσισε να καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.
Προτίμησε να το κάνει, όχι στο σαλόνι εκεί που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη, αλλά μέσα στη μπανιέρα, αφού πρώτα την γέμισε με νερό. Εκεί ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και έμπηξε με δύναμη το μαχαίρι στο στήθος του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο θάνατός τους επήλθε το περασμένο Σάββατο, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς δηλαδή λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

ΕΘΝΟΣ (ΣΟΦΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ) – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε επίσης : 

«ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ‏»

Δεν υπάρχουν σχόλια: