Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ακριβοπούλου: Το Ποτάμι είναι ατζέντηδες του Βερολίνου


Η Ακριβοπούλου πυροβολεί: Το Ποτάμι είναι ατζέντηδες του Βερολίνου


Αποτελεί όαση στη σημερινή δημοσιογραφία. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου για ακόμα μία φορά βάζει τα πράγματα στη θέση τους και το… Ποτάμι στην πηγή του, που δεν είναι άλλη από την εγχώρια διαπλοκή, τον γερμανοτραφή πρώην πρωθυπουργό της χώρας και το Βερολίνο.

Από τη συχνότητα του Real Fm η Κατερίνα Ακριβοπούλου αποκάλεσε ευθέως το μόρφωμα της διαπλοκής, του οποίου ο επικεφαλής χθες ξεσπάθωσε γιατί άνοιξε η κουβέντα των γερμανικών αποζημιώσεων «ατζέντηδες του Βερολίνου».

«Έπεσαν οι μάσκες» σημείωσε η κ. Ακριβοπούλου, χωρίς να παραλείψει να κατακεραυνώσει τον βουλευτή του κόμματος, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος τόλμησε να αποκαλέσει τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων «πηγή συνομοσιολογικών φαντασιώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης χθες μεταξύ άλλων είπε «Δεν μπορώ να γνωρίζω πως ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως είναι ο κύριος Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα {…} Φαντάζομαι ότι ο κύριος Παρασκευόπουλος γνωρίζει τι είναι το ινστιτούτο Γκαίτε και τι έχει προσφέρει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό».»

Φυσικά ο κ. Θεοδωράκης δεν περίμενε να ταυτιστεί μέχρι κεραίας με τον εθελόδουλο γερμανοσαλιάρη Θάνο Τζήμερο, ο οποίος έχοντας στερέψει από επιστολές αφοσίωσης στην Άνγκελα Μέρκελ και μετά τις δηλώσεις Θεοδωράκη, έφτασε να πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί τακτικές Χίτλερ στοχοποιώντας έναν εξωτερικό εχθρό. Όσο να είναι ταυτίστηκαν λίγο…

http://www.tribune.gr/politics/news/article/121505/i-akrivopoulou-pirovoli-to-potami-ine-atzentides-tou-verolinou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: