Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : "Νέο, μεγαλύτερο κόμμα αν μας θέσουν εκτός νόμου"!



ΡΕΛΑΝΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
 
"Νέο, μεγαλύτερο κόμμα αν μας θέσουν εκτός νόμου"!



Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε site με την ονομασία ethnikismos.net, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγαλύτερο ποσοστό απ' όσο της δίνουν.

"Αυτό αποδεικνύει", λέει, "ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, ότι ένα σεβαστό μέρος του λαού μας αποδέχεται και ότι είχαν άδικο όσοι μας έλεγαν «να βάλουμε νερό στο κρασί μας». Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και διπλασιάσαμε την δύναμή μας."

Λεει επίσης ότι δεν βλέπει πολύ πιθανό να γίνουν εκλογές μέσα στο 2013 και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση.

Υποστηρίζει επίσης ότι είναι αποκλεισμένο το κόμμα του από τα ΜΜΕ και μιλά για σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς που προσπαθούν να εμποδίσουν το νόμιμο πολιτικό αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη και στους δρόμους και τις πλατείες.

Όταν ερωτάται αν είναι εφικτό να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και πως θα αντιδράσει σε μια τέτοια περίπτωση, απαντά:

"Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Εάν σκεφθούν κάτι τέτοιο απλά θα διπλασιάσουν το ποσοστό μας. Εξάλλου τίποτε δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα και να γνωρίζουν ότι αυτό θα το έχουμε κάνει στον κατάλληλο χρόνο πριν μας θέσουν εκτός νόμου…"
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: