Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αλωση Θεσμών Ή ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ !



Αλωση Θεσμών Ή ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ !

Οι «Δανειστές», ετοιμάζονται, ν’ αλλάξουν την μορφή του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.

Θέλουν, ν’ απαλείψουν, τις Θεσμικές Δικλίδες, δια των οποίων, ελέγχεται, το Δημοκρατικό κράτος. Ν’ απαλλαγούν, δηλαδή, από τα εμπόδια, όπως το Συμβούλιο της Επικράτειας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, ακόμη και από την ίδια τη Βουλή. Στην συνέχεια, να δώσουν υπερεξουσίες στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
και τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ των Κομμάτων, τους οποίους, ΕΛΕΓΧΟΥΝ, πλήρως.

Αυτά, προσπαθούν να περάσουν, με την επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του Συντάγματος, που ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. Η προετοιμασία, βρίσκεται στα προπαρασκευαστικά στάδια.

Τέτοιο στάδιο, αποτελεί, η αναφορά στη Βουλή, από Βουλευτή της Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ότι, «η διάταξη του άρθρου 60 του Συντάγματος που λέει, ότι οι Βουλευτές έχουν απεριόριστη γνώμη, έχει όρια περιορισμού. Περιορίζεται, από το άρθρο 29 του Συντάγματος περί οργανωμένων Κομμάτων. Δηλαδή, η γνώμη του Βουλευτή, ΔΕΝ πρέπει, να είναι ελεύθερη, ενώπιον του Κόμματος και του Αρχηγού.

Αν έτσι γίνει, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Να Νομοθετούν, μόνο, οι ΑΡΧΗΓΟΙ.

Μόνο, που, γι’ αυτούς, έχουμε την δεινή εμπειρία, πως, γίνονται, ταπεινοί υπάλληλοι, της δύναμης των Ομίλλων ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, που, καταστρέφουν την χώρα και απειλούν τον πλανήτη.

Η Ιστορία έχει διδάξει πως, όταν αλώνονται οι Θεσμοί, κυριαρχεί, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Στην δική μας περίπτωση, απλώνεται, σαν θεριεμένο κύμα, η δικτατορία των Τοκογλύφων. Η χειρότερη, απ’ όσες, έχει γνωρίσει η ιστορία των Λαών. Είναι αυτή, που, καταργεί τα κράτη και εξαθλιώνει τους πολίτες.

Τέτοιου είδους ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, θέλουν λαϊκά αναχώματα. Που θα εμποδίζουν, τις προελάσεις τους. Και επιθετικούς μηχανισμούς. Που, θα τις ξεθεμελιώνουν.

Τέτοια δύναμη, είναι η «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (που έχει αναγνωριστεί, με τις υπ’ αριθ’ 715/2012 και 4005/2012 Αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών),
αυτή αξιώνει, ΝΟΜΟ, στην Ευρώπη, που, θα καθιερώνει, πως, «όταν τα κράτη-μέλη υποδουλώνονται από τους Δανειστές και οι πολίτες, εξαθλιώνονται από τα χρέη, αυτά ΔΕΝ πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: