Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Eλένη Γκύκατζη Αρβελέρ : Μου είπαν "Θα έχετε κράτος ως το Σεπτέμβριο του 2013"



Eλένη Γκύκατζη Αρβελέρ : Μου είπαν "Θα έχετε κράτος ως το Σεπτέμβριο του 2013"





 


Ποιος βουλευτής από αυτούς που ψήφισαν τα μέτρα θα κάνει μήνυση στην κυρία Αρβελέρ;
“ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013″!!

“Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο”!! Αυτό ακριβώς που γράφαμε όταν αποκαλύπταμε που βασίζονται οι παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας και προσωπικά του Τόμσεν…

Αυτά και άλλα λέει η κυρία Αρβελέρ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι “αποκαλύπτει” την …αποκάλυψη που έχει ήδη κάνει το Ολυμπία από το πρώτο μνημόνιο, όταν τα άθλια παπαγαλάκια μιλούσαν για δραχμή. Μα ήταν το αυτονόητο που οποιοσδήποτε μη στρατευμένος οικονομολόγος γνώριζε: Από την στιγμή που προσυπογράφεις ένα άθλιο, ελεεινό σχέδιο όπως το μνημόνιο, από την επόμενη κι’ όλας ημέρα αυτοί που σε “δανείζουν” θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σε χρεοκοπήσουν!

Προειδοποιούσαμε επίσης: Αγαπητοί βουλευτές, η ψήφιση της Δανειακής σύμβασης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια έξω από το Ευρώ. Οι ευθύνες σας είναι βαρύτατες.

Όταν όλοι πανηγύριζαν για την απάτη του PSI φωνάζαμε: ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου.

Σήμερα λοιπόν, τα ίδια ακριβώς λέει η κυρία Αρβελέρ. Κατόπιν εορτής όμως. Σαν επικήδειο στο ιστορικότερο Έθνος του πλανήτη, στο λίκνο του ανθρωπιάς. Κανείς δεν την λέει “συνωμοσιολόγο”. Πιστεύουν ότι θα καταφέρουν το άθλιο σχέδιο τους. Χωρίς όμως να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τον αστάθμητο παράγοντα…


Δεν υπάρχουν σχόλια: