Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΥΘΥΞΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα καθηγητή των μαθητών που πνίγηκαν στο ναυάγιο της Νοτίου Κορέας

Την ώρα που όπως όλα δείχνουν ο καπετάνιος του πλοίου Sewol που βυθίστηκε πριν από τρεις ημέρες ανοιχτά της Νοτίου Κορέας, αφενός είχε αφήσει το πηδάλιο στον τρίτο αξιωματικό του πριν από το δυστύχημα και αφετέρου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος εγκατέλειψε πρώτος πρώτος το πλοίο, συγκλονίζει η αυτοκτονία του 52χρονου υποδιευθυντή του σχολείου στο οποίο φοιτούσαν οι μαθητές που πήγαιναν εκδρομή με το μοιραίο πλοίο και ήταν ένας εκ των διασωθέντων επιβατών.

«Το να επιβιώσεις μόνο (εσύ) είναι πολύ οδυνηρό όταν άλλοι 200 αγνοούνται. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ προχώρησα (το θέμα) της εκδρομής. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή για τους μαθητές μου, οι σοροί των οποίων δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί», φέρεται να γράφει ο 52χρονος υποδιευθυντής Κανγκ Μιν Κίου στο σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του, σύμφωνα με τα σημειώνει το skynews.com ότι μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την τοπική αστυνομία, ο Κανγκ Μινγκ Κου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο κοντά σε γυμναστήριο στο νησί Τζίντο όπου φιλοξενούνται συγγενείς και φίλοι των επιβατών του μοιραίου πλοίου.

Από τους 475 επιβαίνοντες του μοιραίου πλοίου, μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 28 νεκροί και 179 έχουν διασωθεί. Οι υπόλοιποι 268 αγνοούνται και εικάζεται ότι έχουν εγκλωβιστεί στο κουφάρι του μοιραίου πλοίου στο οποίο στην πλειοψηφία τοςυ επέβαιναν μαθητές του σχολείου Danwon στην πόλη Ανσαν νότια της Σεούλ, πήγαιναν εκδρομή στο νησιωτικό θέρετρο Τζίντο.

www.iefimerida.gr/node/151663#ixzz2zH2DBy6K

Δεν υπάρχουν σχόλια: