Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πάνος Διπλαράκος : Για μια Ελεύθερη Πατρίδα




Για μια Ελεύθερη Πατρίδα
Γράφει ο Πάνος Διπλαράκος
Δείχνει βέβαιο ότι ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του σχεδόν, ζητά ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης. Δίκαιο, τίμιο και συνάμα νοικοκυρεμένο.
Ζητά το αυτονόητο. Το καθεστώς της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής, της εκχώρησης της Εθνικής κυριαρχίας, της ρουσφετολογίας και των μνημονίων καταρρέει. Η δημαγωγία σαν μέσο πολιτικής επικρατήσεως του παλαιοκομματισμού με τις όποιες μεταμορφώσεις και τις αλλαγές ονομάτων, μοιάζει περισσότερο με την παροιμία του ψεύτη βοσκού. Τα πολιτικά τζάκια τα οποία στηρίζει η ξένη ολιγαρχία και η οποία συνέτριβε κάθε αξία και τίμια φωνή με τη δύναμη του πλούτου και της συκοφαντίας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι φτάνει στο τέλος της.
Η Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν είναι ένα φτωχό κράτος το οποίο πρέπει να δανείζεται για να ζήσει, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι διεθνείς το τοκογλύφοι και οι ελληνόφωνοι εκπρόσωποι τους. Η Ελλάδα έχει πλουσιότατο υπέδαφος του οποίου η εκμετάλλευση θα δώσει τους αναγκαίους πόρους οι οποίοι θα οδηγήσουν την πατρίδα μας στην πολυπόθητη αυτάρκεια.
Τα πλούσια όμως κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην ευρύτερη Ελληνική επικράτεια άνοιξαν την όρεξη στα κοράκια τα οποία αλυσόδεσαν την πατρίδα μας με μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και μεσοπρόθεσμα με στόχο την αρπαγή τους έναντι πινακίου φακής. Με πρόσχημα ένα παράνομο και επαχθές χρέος, έριξαν στην ανέχεια έναν ολόκληρο λαό.
Προετοιμάζουν καθεστώς φτώχειας και ανέχειας τουλάχιστον για τριάντα χρόνια. Και τα χειρότερα ακόμη δεν τα έχουμε βιώσει.
Οι ενέργειες αυτές έχουν δυστυχώς και άλλες παραμέτρους, περισσότερο δυσάρεστες αν όχι εφιαλτικές. Η πατρίδα αυτή, στην μακραίωνη ιστορία της, έπρεπε να πολεμήσει ώστε να παραμείνει ελεύθερη για να δημιουργήσει αυτό το περίφημο πολιτισμό τον οποίο θαυμάζει όλη η ανθρωπότητα.
Η οικογένεια ανέκαθεν υπήρξε το κύτταρο της Ελληνικής φυλής παρέχοντας στην πατρίδα οπλίτες, οι οποίοι αγωνίζονταν και πολεμούσαν γι' αυτή, προσφέροντας όταν έπρεπε την ίδια τους τη ζωή σαν υπέρτατο χρέος προς αυτήν. Κατά παράδοση, οι Έλληνες σέβονταν την αξία της οικογένειας και τον αποδείκνυαν αυτό με τις πολυπληθείς γεννήσεις παιδιών σε δύσκολα χρόνια και με αντίξοες συνθήκες.
Εδώ και αρκετά χρόνια το Ελληνικό κράτος ξεκίνησε τον πόλεμο στην ελληνική οικογένεια ο οποίος στις μέρες μας έχει πάρει μορφή διωγμού. Προωθώντας πρότυπα τα οποία μάλιστα παρουσίαζαν εντέχνως ασυμβίβαστα, κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο η πατρίδα μας να γίνει ένα γερασμένο κράτος όπου οι θάνατοι να είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.
Σήμερα το κράτος φανερώνοντας το πραγματικό πρόσωπο του εναντίον της οικογένειας και με όπλο τη δημοσιονομική πολιτική, τις εκτρώσεις (δολοφονίες εμβρύων)- στις οποίες η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην Ευρώπη - την αναγκαστική μετανάστευση των παραγωγικών ηλικιών για ανεύρεση εργασίας, να μειώσει τον πληθυσμό κατά 500.000 περίπου άτομα.
Ο αριθμός αυτός μόνο σε περίπτωση πολέμου θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Ή μήπως τελικά έχουμε πόλεμο; Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την κατάργηση των φοροαπαλλαγών στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, τη μετατροπή του παιδιού σε τεκμήριο διαβίωσης, τη δίωξη της μητρότητας αλλά και όλη τη νοοτροπία που σαν αφετηρία της έχει τον απάνθρωπο υλισμό του καταναλωτισμού, καθώς και την ιδεολογία που προστάζει τη διάλυση των πατροπαράδοτων αξιών της οικογένειας, της πίστης και της Πατρίδας.
Στη θέση των Ελλήνων που πεθαίνουν ή μεταναστεύουν, οι μαριονέτες του ανθελληνισμού προορίζουν να επιβάλλουν τους λαθροεποίκους, των οποίων την παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν. Τους χρειάζονται στη δούλεψη τους για ένα κομμάτι ψωμί στα εργοτάξια των "εθνικών εργολάβων" και στις ανά την Ελλάδα, Μανωλάδες, όπως και για την ψήφο τους!!! Δυστυχώς οι ξένοι έποικοι αποφασίζουν και ανεβάζουν τις κυβερνήσεις της διαφθοράς και τρέχουν να πάρουν τα διάφορα επιδόματα (επίδομα πετρελαίου, επίδομα ενοικίου, κοινωνικό μέρισμα, συντάξεις) προερχόμενα από τους κόπους και της θυσίες μας, τα οποία είναι δανεικά και πρέπει να μας επιστραφούν...
Από το δημοσιονομικό μαρασμό της χώρας δεν έμειναν αλώβητες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας με το φαινόμενο να έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις όσον αφορά την επάνδρωση των μαχίμων μονάδων στις παραμεθόριες περιοχές. Είναι τραγική πλέον η κατάσταση με την λειψανδρία που υπάρχει. Άλλωστε το πολιτικό προσωπικό της χώρας στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι αστράτευτο και το διατυμπανίζει με υπερηφάνεια προτρέποντας τους νέους Έλληνες σε φυγοστρατία.
Ότι θυμίζει Ελλάδα καταστρέφεται και πολεμιέται και το αύριο δείχνει ζοφερό για την πατρίδα μας. θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη μας ακόμα και τους Ήρωες του Ελληνισμού ώστε να μην υπάρχουν πρότυπα. Γιατί ο τόπος αυτός πάντοτε παρήγαγε ήρωες για να διατηρήσουν την πατρίδα ακέραιη!
Ήρθε καιρός να διαλέξουμε ποια Ελλάδα θέλουμε για μας και τα παιδιά μας. Θέλουμε τη χώρα μας Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Απροσκύνητη! Να συνεχίσει το δρόμο των πεπρωμένων της ή να χαθεί σε κάποιες σελίδες της παγκόσμιας Ιστορίας;....
"Τα δικά μας φτερά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: